У Луцькому зоопарку вкрали папуг

У Луцькому зоопарку вкрали папуг
З території Луцького зоопарку вкрали зеленокрилих ара.

Про це повідомляють на сторінці зоопарку у Facebook.

На територію КП «Луцький зоопарк» проникли злодії. О 06.40 охоронець, здійснюючи черговий обхід, зателефонував до директорки підприємства Людмили Денисенко і повідомив, що пошкоджені двері вольєру, де проживали зеленокрилі ара. О 07.00 керівник уже була на місці, а разом із нею – і правоохоронці, яких повідомили про злочин. Наразі тривають слідчі дії, переглядаються записи камер спостереження.

Разом із тим звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти у пошуках пернатих. Вони мають особливі прикмети. І може трапитися так, що саме хтось із вас побачить охочих продати ар чи тих, хто їх придбав. Отож, у папуги-самочки відсутнє оперення. Це – наслідок стресу, який вона пережила через смерть партнера. А у самця, якого у червні подарував зоопарк «Лімпопо», дізнавшись про цю ситуацію, немає хвоста. Птах ще дуже молодий, тож пір’я там наразі просто не виросло.

"Хочемо вірити, що зловмисників знайдуть, і вони отримують покарання, а наші ари повернуться додому, аби знову тішити відвідувачів зоопарку", - йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не люди, це .. ідараси..
Відповісти
Після розкриття злочину і повернення попуг до звіринця зробіть з ними прес-конференцію для ЗМІ. Вони про все розкажуть, папуги маю на увазі .
Відповісти
Видно Ара кричав на весь зоопарк, що тигру у клітку не докладають м"яса. Вирішили прибрати.
Відповісти
Я б краще єнота вкрала
Відповісти