Повідомили, скільки коштуватиме гектар української землі

Повідомили, скільки коштуватиме гектар української землі
В Мінекономіки стверджують, що в разі відкриття ринку землі, в середньому гектар буде коштувати 2200 доларів, з обмеженою моделлю - 1500 доларів.

Про це заявив заступник міністра економіки Тарас Висоцький в інтерв'ю Радіо НВ у вівторок, 12 листопада, - пише Кореспондент.

"Наші розрахунки показують, що якщо ми застосовуємо запропоновану модель, яка діє, - це буде в середньому 2200 доларів еквівалент за гектар. Якщо виходити з обмеженої моделі, це буде максимум 1500. Ось ціна обмежень (те, що називається "тільки українці купують")", - розповів він.

Раніше результати соцопитування показали, що майже три чверті українців проти продажу землі. А нещодавнє дослідження засвідчило, що більше половини населення України підтримують введення ринку землі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробимо їх ще раз)))
Відповісти
Батьківщину не продають. Земля - не товар, а актив держави. Але єврейське лоббі вважає по іншому.
Відповісти
де в простих людей горші щоб купляти землю? . А ті хто мають паї - продатать , за любу ціну, щоб не пропало те що є. От буде як завжи - скуплять багатіїї. Та як із приватизацією підприємств було.
Відповісти
І націоналісти і їх опоненти дружно проти! І Шарій пояснив дуже дохідливо.
Відповісти
Ох нічо собі
Відповісти
Продажа земли повлечет за собой уничтожение Украины.
Відповісти
Цікаво хто робив опитування в якому більше половина населення виступає за продаж землі? В нашій історії це вже було тільки з підприємствами.А зараз хотять нас обдурити ті, що називають нас ,,біомасою,,
Відповісти
То пан Висоцькй видно ще молодий і недосвідчений урядовець. Земля не товар на базарі, а природне багатство, що належить і служить усім українцям. Селяни, що землю обробляють, годують не тільки українців, а ще й збагачують державу. Землею, як і Батьківщиною не можна торгувати, то істинна правда.
Відповісти