Битва за Євро в Кардіффі - прогноз на матч Уельс - Угорщина*

Битва за Євро в Кардіффі - прогноз на матч Уельс - Угорщина*
У вівторок ввечері нас чекає вкрай цікавий поєдинок в Кардіффі, де збірна Уельсу зіграє з Угорщиною. Команди є прямими конкурентами в боротьбі за другу путівку на чемпіонат Європи 2020 і, можна сказати, нас чекає справжнісінький «матч на виліт». Чого чекати від цієї зустрічі? Пропонуємо прогноз на матч з відмінним коефіцієнтом.

Котирування: 1.69 - 3.65 - 5.30 Після семи зіграних поєдинків команда Райана Гіггза має в активі 11 набраних очок і це на один бал менше, ніж у Угорщини. Для того, щоб забезпечити собі участь на Євро 2020 Гарету Бейлу і компанії необхідна виключно перемога в майбутній зустрічі. Букмекери все прекрасно розуміють і не дарма віддають тотальну перевагу «драконам», оцінюючи ймовірність перемоги Уельсу досить скромним коефіцієнтом на рівні 1.69.

Нагадаємо, що в першому колі відбіркового турніру Угорщина вдома обіграла британську збірну з мінімальним рахунком 1:0, забивши м'яч на 80-й хвилині поєдинку. Ця перемога над Уельсом стала для «чарівних мадярів» першою з далекого листопада 1962 року. Зокрема, в чотирьох поєдинках до цього перемогу святкували валлійські «дракони».

Уельс

Команда Райана Гіггза підходить до вирішального поєдинку відбору після виїзної перемоги над Азербайджаном з рахунком 2:0. Ця перемога продовжила безпрограшну серію Уельсу на всіх фронтах до п'яти поєдинків - три перемоги при двох нічийних результатах. Стільки ж не програють «дракони» в рідних стінах. Так, після поразки від Данії в Лізі Націй в середині листопада минулого року, Уельс здобув чотири перемоги і одну нічию з хорватами.

Угорщина

Збірна Угорщини в другому поспіль відбірковому турнірі до чемпіонату Європи показує добротний футбол і має хороші шанси зіграти в основному турнірі. Варто зазначити, що жодну з команд нічия не влаштовує. Адже ту ж Угорщину в разі нічийного результату можуть наздогнати словаки, які мають перевагу за особистими зустрічами.

На вихідних «чарівні мадяри» у відборі не грали і провели товариський матч проти Уругваю, який був приурочений до відкриття «Пушкаш Арени» - одного із стадіонів, який наступного літа прийме континентальну першість. Свята не вийшло - Угорщина програла південноамериканській збірній з рахунком 1:2, пропустивши два м'ячі вже до 21-ої хвилини першого тайму.

Прогноз на матч

«Дракони» вдома грають добре, в цьому відборі подарувавши очки лише переможцю групи збірної Хорватії. У той же момент угорці в гостях грають геть погано, програвши всім, крім Азербайджану. Можна взяти в цьому матчі "Перемогу Уельсу" за 1.69. Іноді прогнози на футбол схожі на гру в казино, однак це, мабуть, не той випадок. Фаворит очевидний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.