Затвердили новий тариф для «Волиньгазу»

Затвердили новий тариф для «Волиньгазу»
Національна комісія схвалила для АТ «Волиньгаз» тариф на доставку газу на рівні 0,95 коп за 1 куб.м.

Про це йдеться на сайті газової компанії Волині.

Проте у компанії зауважують, фактична собівартість робіт з доставки газу становить 1,47 грн за куб.м. Тому АТ «Волиньгаз» наполягає на необхідності встановлення тарифу на доставку газу на економічно обґрунтованому рівні. Адже новий тариф не забезпечує належне фінансування робіт та матеріалів, необхідних для безпечного та стабільного газозабезпечення. Він приведе до того, що в 2020 році збитки АТ «Волиньгаз» складуть 59,1 млн грн.

Разом з тим, символічна зміна тарифу на доставку газу не дає можливості підняти зарплати працівникам АТ «Волиньгаз» хоча б до рівня середнього для промисловості. Через це в компанії продовжиться відтік кадрів, який вже перевищує 9,4 % на рік.

Новий тариф, який вступає в дію з 1 січня 2020 року, майже не відчутний для клієнтів АТ «Волиньгаз».

Адже річні витрати на доставку газу в мешканців квартир із газовою плитою зростуть на 29 грн, а для приватних будинків із газовим опаленням на 347 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Досить вже людей оббирати! Вони там що той газ по трубах власними руками штовхають і їм за це оплата потрібна? Скільки терпіти тих хапуг можна???!!! Ви подивіться які в них зарплати у простих, що у кабінетах сидять - їм мало?!
Відповісти
Не одноразово дзвонили в газову службу, бо біля стоянка просто смердить газом, хоча лічильник не крутить. Професійні оператори не вірять і радять змастити мильною водою...
Відповісти