Е-квиток: луцький маршрут №28 погодився обслуговувати приватний підприємець

Е-квиток: луцький маршрут №28 погодився обслуговувати приватний підприємець
У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на маршруті №28.

Про це йшлося у вівторок, 10 грудня, під час позачергового засідання виконкому Луцькради.

Нагадаємо, відзавтра у місті автобуси не вийдуть на 13 маршрутів, адже перевізники відмовилися переходити на е-квиток і з ними розірвали договори. Тож не забезпечені пасажирськими перевезеннями будуть мешканці мікрорайонів Вересневе, Вишків, ЛПЗ, вулиць Володимирської, Рівненської, Ковельської. Зокрема, не курсуватиме й маршрутка №28.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов нагадав, що раніше розірвали договори на перевезення з «АТП 10701» та «АТП 1». За його словами, на маршруті №28 встановили валідатори лише на двох автобусах із восьми. Натомість один з підприємців погодився обслуговувати цей маршрут повністю відповідно до АСОП. Відтак, у Луцьку розірвали попередній договір на перевезення за маршрутом №28 і оголосили конкурс на перевезення.

Окрім цього, у мерії переконують, що шукають інші варіанти замість перевізників, які відмовилися вводити е-квитки, аби перевезення у Луцьку відбувалося без перебоїв. Однак усе ж таки сподіваються, що «відмовники» погодяться встановити валідатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будьте людьми пустіть на Струмівку хоча би тролейбуси, я розумію, що це тиск на громади, щоби приєднувалися до Луцька, але ці ж жителі працюють у місті...
Відповісти
Маршрут №28 обслуговувало КП "Луцьке підприємство електротранспорту", але погані лише «АТП 10701» та «АТП 1», чи не как Володимир Степанов?
Відповісти