«Буратіно» добудують вже у цьому році

«Буратіно» добудують вже у цьому році
Відреставроване кафе «Буратіно» матиме два поверхи, де розмістять дитяче кафе, торговельні місця, і за чутками, навіть пивоварню.

Про це 1 лютого розповіли будівельники, що працювали на об’єкті.

Біля приміщення колишнього кафе «Буратіно» вивісили інформаційний плакат про об’єкт будівництва «Реконструкція нежитлового приміщення кафе «Буратіно» на вул. Винниченка,4». З нього стало відомо, що замовником будівництва є ТзОВ ВТП «Буратіно» ЛТД, проектною організацією та генпідрядником - СП ТОВ «Шинака-Україна».

На плакаті - кінцевий вигляд споруди. Вона складатиметься з двох поверхів та матиме великі вікна. Як повідомив юрист Андрій Козюра, будівництво планують звершити вже у 2012 році. Тут планують розмістити торговий центр і дитяче кафе.

Також Козюра запевнив, що чутки про підземну парковку, яка нібито буде у майбутньому торговому центрі – неправда.

Будівельники, які працювали 1 лютого на будівництві, розповіли, що дитяче кафе має бути розміщене на другому поверсі. А у підвалі та на першому поверсі власники планують відкрити пивоварню. Мовляв, тут варитимуть живе пиво у мідних котлах, які вже встановили. Зі слів робітників, гості закладу зможуть спостерігати за цим процесом на власні очі.

«Пивоварня – є такий задум. Але це ще вилами по воді писано», - прокоментував інформацію Андрій Козюра.

Нагадаємо, реконструкція "Буратіно" уже обростає конфліктами з власниками квартир житлового будинку. Як виявилося, власники «Буратіно» не змогли викупити одну з квартир другого поверху.

Юрист Андрій Козюра у мережі «Фейсбук» прокоментував конфлікт забудовника з одним з власників квартири. Козюра стверджує, що один з власників квартири – Олейник І.Ю. – є юристом бізнесменів Олександра Товтенюка та Володимира Никитюка.

«В даній квартирі Олейник не прописаний, а проживають інші люди. Вказана квартира куплена, площею 55 кв.м. за 165000 доларів США і для створення перешкод у будівництві. Товстенюк вимагає за вказану квартиру 500 000 доларів США», - пише Козюра.

«Всі документи для будівництва Є!!! Добудова здійснюється лише до квартир, які у власності «Буратіно» і в межах наявного у них майна», - запевняє адвокат.

Хоча мешканці інших поверхів, як виявилося, теж нарікають на тісне сусідство з будівництвом.

Нагадаємо, приміщення кафе «Буратіно» у центрі Луцька належить батьку депутата міської ради Андрія Козюри Григорію, дружині його друга Ірині Стецюк, а також сину луцького міського голови Миколи Романюка Володимиру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не написали про думку хоч одного з мешканців будинку що в них там коїться у квартирах? Однобоко якось...
Відповісти
Вот так покричат на первых порах и все "замнут". А о людях как не думали, так и ...?!
Відповісти
Кажете, пивоварня в підвалі? Згадав слоган: "Дитяче кафе "Буратіно" - і ви в дрова!"
Відповісти
Я реготав пів дня!)
Відповісти
Я так пойняв, що від дитячого Буратіно через пивоварню до борделю в будинку, що прилягає то є пр`яма дорога.
Відповісти
І оце такий вигляд матиме нова будівля в центрі міста????? Оце так сучасна архітектура!!!! Так у 60ті роки минулого століття так виглядала столова у селі. Завжди пишалася містом, у якому живу. А оця архітектура...????!!!! Не так має виглядати древнє європейське місто!
Відповісти
чому ніхто з мешканців не протестує?та їм все світло заступлять.будуть жити як в колодязі.
Відповісти
Останні новини
«Буратіно» добудують вже у цьому році
01 лютий, 2012, 17:04