Донецьк поділили влада й опозиція: «регіонали» звозять молодь. ФОТО

Донецьк поділили влада й опозиція: «регіонали» звозять молодь. ФОТО
«Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» встановили у Донецьку намети біля театру опери й балету і біля памʼятника Тарасу Шевченку, де планують провести акцію «Вставай, Україно!».

Водночас, на площі біля Донецької облдержадміністрації зʼявилася сцена для проведення свята для дітей «Свято морозива», ‒ пише Українська правда.

Тим часом, біля школи на провулку Орешкова стоїть автобус із символікою молодіжного крила Партії регіонів – Всеукраїнської молодіжної організації «Молоді регіони». На цьому автобусі школярів планують підвезти до Жовтневої площі біля будівлі Донецької обласної державної адміністрації для того, щоб вони взяли участь у «Святі морозива».

При цьому «Батьківщина» заявляє, що у мікроавтобуса, який віз учасників акції «Вставай, Україно!» у Донецьк, на виїзді з Артемівська було проколото два колеса.

За словами водія, транспортний засіб, у салоні якого було 13 осіб, зупинили працівники Державної автоінспекції. Інспектори оглянули мікроавтобус, на цей час пасажирів попросили покинути салон. Водій у цей час був у службовому автомобілі, куди його запросили для «бесіди».

«Коли я повернувся до автобуса – колеса «шипіли» – були проколоті. Мені довелося відігнати транспортний засіб на станцію техобслуговування», ‒ сказав водій.

Як відомо, 31 травня в Донецьку пройде акція «Вставай, Україно!». О 16:00 від театру опери й балету до памʼятника Шевченка пройде хода за участю лідерів опозиційних парламентських фракцій.

Від самого початку опозиціонери планували пройти на площу Жовтневу, яка розташована на відстані близько 100 метрів від памʼятника Шевченкові, однак місцева влада заявила, що на цьому місці буде проводиться «Свято морозива» для дітей. У результаті представники опозиції подали нове повідомлення про проведення акції, у якому говориться, що хода завершиться біля памʼятника Шевченку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Донбасс порожняк не гонит.
Відповісти
просто гонит...
Відповісти
який порожняк??? Ви про що???
там людей за ... мають..., пора вже і Донецьку зрозуміти,що пора вставати,нас продали з Вами,а Ви повірили,продалися..., тепер будете за це ридати!
Відповісти
Наші прорвуться
Відповісти
Президент як підкуплював людей так і підкуплює. Донбасівці цеж на один день він робить вам св’ято, а далі як жити???
Відповісти
В Донецке очень тяжелая социальная ситуация, крупнейшие предприятия города (да и области) останавливаются, одной из причин является захват собственности сыном Яныка (кстати он "скупил" уже все копанки, котрых якобы не существует). Бывшему владельцу копанок депутату облсовета Г.Репину в качестве бонуса подарил должность гендиректора ГП Донецкстандартметрология. На данный момент радует то, что партия рыгионалов без админресурса даже такое колличество людей на митинг не собрала. А через пару месяцев на такую акцию прийдет гораздо больше людей.
Відповісти
Останні новини
Донецьк поділили влада й опозиція: «регіонали» звозять молодь. ФОТО
31 травень, 2013, 12:47