Які іграшки будуть популярні у 2020 році?*

Які іграшки будуть популярні у 2020 році?*
Іграшка для дитини – це не лише розвага, але й навчання. Граючись різними іграшками, діти немов читають книгу та дізнаються більше про навколишній світ. в В іграшкових магазинах різномаїття асортименту на різний дитячий вік сьогодні тішить не лише малюків, але й їх батьків, які хочуть дати власній дитині все найкраще. На полицях представлено дуже багато розвиваючих іграшок, наборів для творчості, традиційних ляльок та автомобілів, сучасних ігрових роботів, наукових ігор, настільних ігор, інтерактивної літератури. Ще більший асортимент пропонують спеціалізовані іграшкові крамниці в мережі інтернет, наприклад https://bumbum.toys/, тому вибір не завжди є легким. Що придбати дитині, як обрати якісну іграшку, які іграшки популярні серед дітей у кінці 2019 – початку 2020 р.?

М’які іграшки

Ця категорія іграшок традиційно залишається затребуваною. Діти дуже люблять м’якеньких пухнастиків, великих, середніх за розмірами та кишенькових. Саме м’яка іграшка зрештою стає улюбленцем малюка у більшості випадків. Це може бути як традиційна іграшка, наприклад плюшевий ведмедик, так і трендові м’які вироби, такі як єдинороги, лами, звірята з великими блискучими очима, м’які жмакали із запахом тощо.

Лялька

На гребені популярності у 2019 році залишається серія ляльок Barbie. З’явилась нова лінійка ляльок серії Барбі-русалонька, з якою тепер можна купатись у ванній. Багато дівчаток досі захоплюються ляльками Enchantimals, Монстер Хай. Пупси Baby born також не втратили свою популярність. Серед українських виробників беззаперечну якість та широкий асортимент ігрових історій демонструють різні лінійки лялькового бренду «Ася».

Радіокерування

Машинка на пульті керування – це завжди дуже цікавий подарунок для хлопчиків 4-10 років. Сьогодні цей асортимент дуже широкий. Є величезні моделі авто з пультом у вигляді справжнього керма, є машини, що вміють їздити по вертикальній поверхні (по стіні), машинки-перевертні, які вміють стрибати та їдуть дуже швидко, машини off-road для їзди по бездоріжжю, по воді.

Також цю лінійку поповнили радіокеровані машинки-трансформери, гелікоптери, катери, квадрокоптери, літальні ігрові апарати з керуванням жестами.

Конструктори

Найбільшою повагою серед споживачів користується всесвітньо відомий бренд Lego. Але сьогодні представлено також дуже багато подібних конструкторів від інших торгових марок з різними ігровими історіями, що дуже нагадують Лего за ігровим процесом. До таких можна віднести польського виробника Blockі, JV Toy та інші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: іграшки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.