Де придбати надійний акумулятор для смартфона?*

Де придбати надійний акумулятор для смартфона?*
Уже протягом багатьох років смартфони являються незамінними помічниками мільйонів людей по всьому світу. Саме ці пристрої вдало поєднують в собі телефон, годинник і міні-комп’ютер. Завдяки смартфонам ми маємо можливість спілкуватися, користуватися інтернетом, переписуватися у соцмережах, навчатися, фотографувати, слухати улюблену музику, незалежно від того, де ми знаходимось. Однак, разом з цілим переліком переваг, смартфони мають один вагомий недолік – пристрої швидко розряджаються. І саме в таких ситуаціях альтернативою стає покупка нового акумулятора, значний асортимент яких представлений на https://korton.com.ua/akkumulyatory/.

В чому переваги такого сервісу?

• Величезний асортимент акумуляторів до телефонів, смартфонів, включаючи NiCd, NiMH и Li-Ion акумулятори та моделі типорозмірів AA Mignon і AAA Micro.
• Надання професійних консультацій. Якщо ви не знаєте, який саме акумулятор обрати, то спеціалісти магазину допоможуть впоратися з цим завданням.
• Доступні ціни. Завдяки налагодженій співпраці з прямими постачальниками вдалося сформувати низьку вартість акумуляторів для клієнтів.
• Наявність доставки. Ви можете отримати свій акумулятор поштою у будь-який куточок країни.

На що звернути увагу, обираючи акумулятор для смартфона?

1. Вид акумулятора. На ринку представлені 2 види акумуляторів – внутрішні та зовнішні. Чим вони відрізняються? Внутрішній акумулятор встановлюється всередині корпуса, тоді як зовнішній носиться окремо від смартфона і підключається за допомогою usb-кабеля. Разом з тим, якщо ви знаходитеся далеко від розетки, то зовнішній акумулятор може підзарядити ваш смартфон кілька разів.
2. Ємність акумулятора. Сьогодні можна знайти акумулятори ємністю до до 5000 мАг, але це зовсім не означає, що всі вони підійдуть до вашого смартфона. Найкраще, коли новий акумулятор буде ідентичним попередній моделі за ємністю, або дещо перевищувати її.
3. Робоча напруга. Для більшості акумуляторів характерна напруга 3.7 Вольт. Вона має збігатися з напругою старого акумулятора.
4. Кількість повних циклів зарядки. Цей показник зазвичай становить від 1000 до 2000.
5. Час до повної зарядки та розрядки. Дані показники залежать від ємності, активності користування пристроєм, віддаленістю від мережі, і не тільки.

Ну і не менш важливо запитати про наявність гарантії. Кожен акумулятор повинен продаватися в цілій, якісній упаковці з контактами виробника. Разом з тим, гарантія на різні акумулятори може відрізнятися залежно від їх типів. Мінімальний термін – не менше 3-х місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де придбати надійний акумулятор для смартфона?*
12 грудень, 2019, 22:15