Подіям ГАS буде заздрити вся Україна, – харківська режисерка про новий простір у Луцьку

Подіям ГАS  буде заздрити вся Україна, – харківська режисерка про новий простір у Луцьку
Михайло Барбара – екс-соліст легендарного гурту «Мертвий півень», а нині актор харківського театру «Арабески», представив у «Гармидер ангар-stage» виставу-концерт «Монолог про найважливіше».

Дійство у сучасному мистецькому альтернативному інтеграційному просторі «Гармидер ангар-stage» відбулося днями.

Гострі та злободенні тексти польської авторки Мажени Садохи Місько переклав та адаптував до українських реалій. Підтримало показ – Генеральне Консульство Республіки Польща у місті Луцьку.

У контексті мистецького простору «Гармидер ангар-stage» особливо актуально зі сцени прозвучало: «Для чого є культура і чому варто за неї платити, бо я вважаю, що якщо ми отримуємо за гроші платників податків збройні сили, ми також повинні за ці гроші утримувати театри. Чому? З тієї самої причини: для захисту наших кордонів, кордонів суверенності і демократії».

Повен зал мистецького простору бурхливо реагував на подібні речитативи та співав разом із Міськом улюблені пісні, а також був зачарований віртуозністю композитора Юрка Єфремова, який творив живий супровід вистави.

Режисерка «Монологу про найважливіше» Світлана Олешко зазначила: «Новий сценічний майданчик у Луцьку – це професійна та уважна команда. Ми з Міськом Барбарою просто закохані в те, що роблять ці люди, і як вони це роблять. Ми впевнені, що гармидерівці наповнять свій ГAS чудовими подіями, яким буде заздрити вся Україна. Я от уже заздрю».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подіям ГАS буде заздрити вся Україна, – харківська режисерка про новий простір у Луцьку
05 березень, 2020, 20:14