Випускний у Волинській «міліцейській академії». ФОТО

Випускний у Волинській «міліцейській академії». ФОТО
Тридцять курсантів Волинського училища професійної підготовки працівників міліції завершили навчання та стануть до лав органів внутрішніх справ.

Привітати молоде покоління та вручити перші подяки за відмінну службу приїхав заступник начальника управління – начальник міліції громадського безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук, - повідомили у прес-службі міліції.

"Ви прийшли сюди дітьми, а сьогодні я бачу перед собою підтягнутих молодих хлопців та дівчат, в очах яких відображається розуміння своєї справи і які з гордістю нестимуть службу щодо забезпечення прав і свобод громадян", - мовив він.

На базі училища навчаються та отримують необхідні знання курсанти з багатьох регіонів України, зокрема Волинської, Вінницької, Рівненської, Хмельницької, Тернопільської, Закарпатської та Київської областей. Направляють сюди для отримання необхідних навичок і знань новопризначених співробітників патрульної служби, дільничних інспекторів та судової міліції «Грифон».

Кваліфіковані викладачі навчають курсантів тактико-спеціальної підготовки, правових засад кримінального та адміністративного законодавства, ділової української мови, перевіряють на психологічну і фізичну витривалість.

Особлива увага приділяється прийомам рукопашного бою та самозахисту, застосуванню спеціальних засобів під час несення служби. Окремо вивчається матеріальна частина «Пістолета Макарова», «Форт-12» і автоматів, їхні технічні властивості, правові засади застосування, заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю і, звичайно, практична стрільба.

Близько шести місяців молоді працівники міліції щоранку шикувалися на плацу, щоби за командою курсового вирушити на заняття. Тепер вони в строю з посмішками на устах приймають вітання і думають над тим, що попереду – роки служінню людям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.