Через тиждень надворі буде нуль градусів

Через тиждень надворі буде нуль градусів
Найближчими днями синоптики прогнозують потепління на 10-12 градусів, але морози ще будуть.

Через тиждень позначка впаде до нуля, повідомив «Радіо Свобода» начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда. Про це пише Дзеркало тижня.

«Протягом 4-5 лютого на території України буде загальне потепління на 10-12 градусів практично у всіх регіонах України. Протягом 5-6 лютого температура ще підвищиться на 3-5 градусів. Таким чином, вона наблизиться буквально до норми для цих днів», – сказав він.

За прогнозом синоптиків, сніг у південних та західних областях буде продовжуватися протягом 4-6 лютого. Отже, західніше від лінії Київ-Одеса суттєво збільшиться сніговий покрив за ці дні.

«Протягом 7-8 лютого ми чекаємо на наступне зниження температури, яке не досягатиме попередніх значень, які відзначалися протягом 1-3 лютого (до 30 градусів). Найнижча температура на сході може становити мінус 22-28 градусів. На іншій території вона буде вищою на 4-5 градусів», – повідомив Кульбіда.

Протягом 9-11 лютого такий температурний режим збережеться. «А з 12 лютого слід чекати дуже суттєвого послаблення морозів. Вночі – до 4-10 градусів морозу, вдень навіть близько нуля», – додав начальник Укргідрометцентру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.