У Ковелі перевірили міський пляж. ВІДЕО

У Ковелі перевірили міський пляж. ВІДЕО
Ковельські рятувальники провели рейд міським пляжем ‒ роздали відпочиваючим листівки та розказали про правила поведінки на воді.

Керівник аварійно-рятувальної водолазної станції Анатолій Конащук каже, що його підопічні по кілька разів протягом дня нагадують відпочивальникам правила поведінки на водоймі, намагаються тримати під контролем ситуацію на суші, аби не трапилося чогось лихого, ‒ пише Про Ковель.

Рятувальники запевняють: з початку купального сезону на міському пляжі, на щастя, трагічних випадків не траплялося.

Загалом же в області вже загинуло у воді 10 людей, двоє із них ‒ на території водойм Ковельського району.

Щоб запобігти лихові, адже, за прогнозами синоптиків, на Україну насувається аномальна спека, кожному з відпочиваючих давали листівку з правилами поведінки на воді.

Однак, як зазначив керівник рятувальної станції, найболючішою проблемою під час купального сезону, з якою рятувальники борються чи не щодня ‒ «приборкання» людей, які перебувають у нетверезому стані. Таким постійно роз’яснюють, що «під мухою» небезпечно пірнати у воду.

Щодня працівники КП «Добробут» стежать за чистотою на міському пляжі. До початку купального сезону територія була належно підготовлена: пофарбовано міст, спортивний майданчик, встановлено інформаційні стенди, налагоджено роботу фонтану з питною водою тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Півгодини тому як прийшов з ковельської водохранки. Та там страшно купатися. Якесь пяне чмо на водному скутері ганяє по всьому периметру туди-назад. Від моєї голови пронісся на відстані метрів 20, це при тому що я то і був метрів 20-30 від берега. Їздить біля бази байдарочників і явно, ж що його бачать. При цьому в цей момент тренуються діти на каноє. Вийшовши з води повонив в міліцію. Там сказали, що це не їх компетенція.
Відповісти
вальни з рушниці, тоді і компетенція ментів буде, і може той довбо-йоб з переляку втопиться.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі перевірили міський пляж. ВІДЕО
20 червень, 2013, 17:23