Нардеп Ігор Палиця знову «відфутболив» журналіста

Нардеп Ігор Палиця знову «відфутболив» журналіста
Народний депутат, мільйонер Ігор Палиця (на фото), попри неодноразові обіцянки, відмовився спілкуватися з волинською журналісткою Наталкою Пахайчук.

Про це парламентський кореспондент з Волині написала у Колонці автора на ВолиньPostЯк я брала інтерв’ю в Ігоря Палиці, або «Не задавайте мені більше ніяких питань».

«Сьогодні провалилася моя чергова спроба поспілкуватися з народним депутатом Ігорем Палицею. Я просто хотіла взяти інтерв’ю в обранця громади Луцька, бо переконана, що у виборців назріло чимало питань до Ігоря Петровича. Звісно, не всі питання «зручні» для нардепа, але така у мене робота», – повідомила вона.

«Ігор Петрович неодноразово обіцяв дати інтерв’ю, навіть зустріч призначав. Нарешті, депутат попросив перелік питань для ознайомлення. Список тем я вручила Палиці сьогодні, 20 червня, перед ранковим засіданням ВРУ», – зазначила журналістка.

«Дочекавшись перерви, я підійшла до депутата дізнатись коли ж я зможу взяти обіцяне інтерв’ю», – пише Наталка Пахайчук.

Але конструктивної розмови з нардепом не вийшло. Ігор Палиця дав зрозуміти, що спілкуватися із кореспондентом насправді не має наміру.

«Я вас от що попрошу: не задавайте мені більше ніяких питань», – сказав нардеп.

«У мене напрошуються висновки, що депутатові таки є що приховувати від преси, а отже, і від своїх виборців», – підсумувала Наталка Пахайчук.

Нагадаємо, Ігор Палиця не вперше відмовляється спілкуватися із волинськими журналістами. Раніше він заявляв, що не дає коментарів виданню ВолиньPost.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У мене напрошуються висновки,що депутатові таки є що приховувати від преси,а отже і від своїх виборців".Шановна Наталочко,невже не зрозуміло,чому цей "трудяга" ігнорує пресу,а на виборців йому...(мені соромно писати)."Чесною працею зароблені"мільйони,це і є та причина,що не дозволяє йому з ЗМІ спілкуватись.
Відповісти
Вибрали, от ы все, не заважайте королю.)))) Ухаха....люди , які ви продажні.
Відповісти
Оце читаю пост і дивуюся: другий день Палиця на першій сторінці... я щось пропустив? Народ, шо, скоро вибори?
Відповісти
Он общается с прессой только тогда когда ЕМУ надо, и ТОЛЬКО со своими СМИ типа ВН, 1+1, Аверс и т.п., чтобы рассказать какой он хороший и как много делает хорошего для людей и Луцка.
Без охраны ссыт в туалет сходить ибо знает, что все то что он сделал в жизни "хорошего" никто не забыл...
Відповісти
Чого це ВП постійно пише про Палицю)) Що не стаття - то бруд якись...нема тем більше? Чи комусь жме не в тому місці....
Відповісти
Правда кидається в очі?
Відповісти
От і я кажу - таке враження, що вибори скоро... Хочеться вже чогось такого...Ну от, як інтерв'ю з Ніно Катамадзе, наприклад...А то одна політика
Відповісти
А нам не цікаво проплачувати інтерв'ю з Ніно Катамадзе:)))))
Відповісти
Купив масу концертами і т.д. Безкоштовний сир самі знаєте де...
Відповісти
Складається враження, що самі пишуть і самі ж коментують. Невже нема більше нікого крім Палиці? Тільки невпевнена людина в собі і недієва у всіх питаннях може зняти лемент навколо однієї і тої ж особи. Відчутна конкуренція і проплата за написане. А чиї інтереси захищаєте? Явно не народу... Бо без сумніву народ скаже інше, те що не сподобається вам.
Відповісти
я бачу панянко ви проплачені однозначно, а народ знову купиться на благодійність та гроші в конверті. маю надію що молодь зрозуміє все правильно і наступного разу гроші візьме, і проголосує за депутата народу а не спонсора та великого мецената.
Відповісти
А.що тут дивуватись,усі нечесні люди бяться гласності!
Відповісти