Масаж в Києві: які бувають види цієї процедури?*

Масаж в Києві: які бувають види цієї процедури?*
Масаж - процедура, яка допомагає не тільки розслабитися, але й сприяє поліпшенню сну, кровообігу, кольору обличчя і стану волосся, знижує рівень болю, бореться зі стресом, поганим настроєм і депресією. Тому масаж не тільки подарує сплеск приємних емоцій, але й поправить здоров'я. Наприклад, масажний салон в Києві «Таїс», який вважається одним з кращих, надає велику кількість різних видів масажу. На їхньому сайті можна знайти докладну інформацію про масаж і про переваги кожного його виду, тому найцікавіше тут. А в цій статті ми розповімо про деякі види масажу, які представляються салоном «Таїс».

Оздоровчий масаж

Такий масаж в Києві проводиться для того, щоб підняти загальний тонус організму, поліпшити кровообіг, попередити різні захворювання, нормалізувати психоемоційний та фізичний стан організму. Оздоровчий масаж добре сприяє відновленню здоров'я, тому часто після різних травм або інших захворювань лікарі рекомендують саме оздоровчий масаж.

Антицелюлітний масаж

Крім того, що антицелюлітний масаж сприяє догляду целюліту і зменшення об'єм проблемних зон, так ще і покращує колір обличчя і кровообіг. Якщо путівка на море вже куплена, а тіло до такого відпочинку ще не готове, такий масаж дасть вам максимально швидкий і красивий ефект.

Моделюючий масаж

Цей вид масажу добре прибирає розтяжки, підтягує шкіру, усуває набряки, прибирає зайву вагу і допомагає створити гарну пропорційну фігуру. З його допомогою можна привести тіло в порядок, не вдаючись до підвищених зусиль, тому не потрібно мучити організм дієтами та тренажера, щоб виглядати привабливо.

Аромамасаж

Дана спа-процедура допоможе не тільки розслабити психологічне здоров'я, а й відновити фізичне, адже для отримання максимально глибокого ефекту в "Таїс" об'єднують кілька технік в одну. Така розробка знімає навантаження з усього організму, а особливо зі спини, де руки професіонала зможуть знайти найбільш забиті місця та повернути все в нормальний стан. Але все ж головний акцент ставиться на внутрішньому релаксі.

Стоун масаж

Це цікава техніка, головним інструментів в якій є камені. Під час такого пасивного масажу використовуються гарячі та холодні камені, що розставляються в ті місця, які найбільше перебувають в напрузі. Стоун масаж знімає всі блоки та скутості, допомагає відчути свіжість і нову силу організму. Також він добре доглядає за шкірою і сприяє її підтягуванню.

Масажный салон "Таїс" надає всі види масажу в Києві, тому на https://rktais.com.ua/massage/ можна знайти той масаж, що потрібен саме вам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: масаж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.