На підприємстві у Торчині, де виробляють майонези та кетчупи, – спалах коронавірусу

На підприємстві у Торчині, де виробляють майонези та кетчупи, – спалах коронавірусу
На підприємстві ПрАТ «Волиньхолдинг», що у Торчині, зафіксували спалах коронавірусу.

Про це йшлося у понеділок, 25 травня, під час брифінгу в ОДА.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак повідомила, що станом на 25 травня на підприємстві зареєстрували 8 випадків коронавірусної інфекції. Зокрема, у Луцьку зареєстрували 3 випадки, Луцькому районі – 2, Ківерцівському та Локачинському 1 та 2 випадки відповідно.

Встановили коло контактних осіб, яких наразі 45, із них за місцем роботи – 29 контактів, за місцем проживання – 16. Загалом обстежили 38 людей, 14 результатів на COVID-19 виявилися негативними.

«Зараз на підприємстві проводять всі протиепідеміологічні заходи щодо локалізації і ліквідації вогнища. Всі контактні працівники максимально переведені на дистанційну роботу, забезпечено достатній запас засобами індивідуального захисту, проводять кінцеву дезінфекцію в офісних приміщеннях. На самому підприємстві запровадили додатковий посилений режим: вологе прибирання, дезінфекцію тощо. Щодня ведуть безпосередній медичний нагляд за працівниками», - сказала Щербак.

За її словами, ймовірна причина поширення інфекції – перший хворий, котрий був на роботі з проявами ГРВІ.

«Тобто, самі працівники не дотримуються самобезпеки. Тривають заходи, щоб локалізувати прояви хвороби», - додала посадовиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто, як сказала пані Щербак, самі працівники і винні. А як працівники будуть багато говорити, то за воротами є інші працівники. Закони великих корпорацій. Отак і живемо. Це виробництво, Карл, це великий цех, набитий людьми, це вузькі роздягальні, їдальня, як не контактувати? Виробницво не зупинялось і ніколи не зупиниться, занадто великі гроші на кону.
Відповісти
Останні новини
На підприємстві у Торчині, де виробляють майонези та кетчупи, – спалах коронавірусу
25 травень, 2020, 13:04