Головний міліціонер Волині порадив націоналістам будувати державу

Головний міліціонер Волині порадив націоналістам будувати державу
По факту ймовірних провокацій зі сторони волинських міліціонерів в управлінні проведуть перевірку.

Про це 25 червня під час прес-конференції повідомив начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук.

Нагадаємо, що ГО «Національний альянс» повідомили, що на захід «Ніч у Луцькій тюрмі» підіслали провокатора. Зауважимо, в ніч з 22 на 23 червня відбувалася «Ніч У Луцькій тюрмі», основною метою якої було вшанування розстріляних в’язнів. Для створення відповідної атмосфери захід відбувався з елементами реконструкції.

Перед подією організатори побачили трьох підозрілих осіб.

«Пізніше мені сказили, що двоє з них вийшли з міліцейської автівки, тільки у цивільному. Мій заступник підійшла до них і з натяками, що ми знаємо, хто вони, попередила – якщо вони все-таки вирішать піти на захід – їх з тюрми до ранку не випустять. Порадившись, вони вирішують делегувати на захід тільки одного (інший лишається сидіти в машині міліції в цивільному)», - стверджує керівник «НацАльянсу» Майя Москвич.

Чи мали стосунок до провокацій працівники міліції, дасть знати перевірка.

«Я б рекомендував усім тим, хто дає таку інформацію, більше займатися своєю справою. Щось для людей робити. А не шукати якогось пафосу, непотрібної інформації. Давайте будувати державу і щось вкладати у неї. А не шукати резонанс. Але з цим фактом розбираємося», - зазначив Терещук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 84
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це був так званий "негласний нагляд", який здійснює міліція, то правоохоронцям потрібно підтягнути підготовку кадрів, бо якщо їх вирахували в НА, то як вони будуть "негласно наглядати" за іншими організаціями.

Хіба в цьому випадку відправили кадри, які ще готують.

В будь-якому випадку - "журбинка"
Відповісти
Толіку, у вас ще не було розмови про введення ІП-адрес побіля коментарів, як на УП? Тоді цього замовного маразму стало б на порядок менше. Коментування перетворюється з "голосу народу" в голос влади і кількох чинушів.
Відповісти
Розіграли комедію, аби увагу привернути до себе.Я б на місці хлопця до суду подала. Подумаєш, заглянули з цікавості, то роздули казна що. Обходьте стороною цих маразматиків, які від нічого робити піаряться.Який то національний альянс, перегляньте відео: чумна діваха вішається на хлопака. А що їй робити з такими фізичними даними?Я б на її місці паранжу не знімала.
Відповісти
Цирк - не тільки імя але й характеристика того що ви написали. Як на мене я сумніваюсь що огранізація має на меті піаритись за рахунок провокаторів... це абсурд.. Якщо відверто то досить було подивитись відео.. .і зауважити як "менти" дивляться на вже відому їм людину... як записують дані на папірці який , я не сумніваюсь, одразу ж викинули. Тому рекомендую підкріплювати сказане чимось .. а не говорити від "фанаря" не знаючи і не бачучи що насправді робиться.
Відповісти
мали право не відповідати, адже громадський порядок ніхто не порушував. Чому в міліцію не поїхали? Що конкретно порушила людина?
Відповісти
розібратися, чи це закрите зібрання. Якщо ні - можна кожного звинуватити навіть у зраді, але якщо ви не перешкодили зайти- чому тепер волаєте про провокації. Вам хотіли зірвати важливий захід? Що корисного ваша організація робить для міста і держави? У чому вина людини, яка випадково може опинитись там, де збираються усілякі незрозумілі компанії, які потім можуть навіть у державній зраді обвинуватити. Судячи з відео, хлопець вихований, на відміну від зухвалої дівчини. раджу подати заяву до міліції про приниження гідності людини.От тоді і попіаряться.
Відповісти
Що в такій акції закритого? У них що, документи важливі, архів якийсь? Подумати тільки, ідеш по вулиці, а там всякі ненормальні з своїми заскоками за руки хапають. Якщо акція закрита-охорону на вході ставте. Міліції дійсно потрібно втрутитись, бо стає небезпечно вулицями ходити від цих зібрань незрозумілих. Я б теж поскаржилась на поведінку цих людей.
Відповісти
на те опудало націоналістичне, хіба не видно,що позує перед камерою. З такою мордою дома сидіти треба, а не перехожих лякати. Який представник-такий і той альянс.Ясно, що хлопця розсмішила ,а кому не смішно?
Відповісти
дівчина.гарне лице.а той друг футболіст дав би "випадково" комусь там в вухо і писали б комунальні змі про цинізм націоналістів.хто нестикався з роботою луцької міліції во всій красі той найвний.трулєрантний.поки в нього не спитають -ви вже вечеряли?.ами ще нє. а тут просто наказ старшого виконали..а хто з старослужащих на таке піде..може дійсно він не курсант..так прижали за шось..відробляє.ну не ходять на такі заходи футболісти..сильно вже з прикідом перегнули..компетентні..
Відповісти
у чому там провокація? Мені не зрозуміло ні з відео, ні з пояснень Вчитель історії.До речі, якщо акція не закрита, то знову ж не ясно чому такі звинувачення.
Відповісти
того привезли працівники міліції під самі двері.двох.дивись та читай спочатку уважніше.тибе часто замість таксі комп.органи возять?тоді тобі цне нормал.
Відповісти
Шановні заброти інтернету!Ви так гласно розсираєте людину,розсираєте організацію..а що робите ви для країни???чого ви лізите до когось в той час коли самі заникались в нору і боїтесь виткнути носа!ви баласт любої ннації,таких людей як ви потрібно боятись,таких байдужих і немічних та нікчемних,нездатних навіть толковий коментар до статі написати!Ви навіть статтю не прочитали нормально ви пишите про обвинувачення у державній зраді??так воно там було..але це була реконструеція!володіючи питанням так поверхнево не варто робити таких гучних заяв!!!залишилось запитати..вас ..а що для вас значить ота держава???та нічого!ви пусте місце!а держава для вас це ментовське свавілля якому ви чемно вклоняєтесь!і даю 100 % ,що подібні образливі повідомлення пишуть тіж працівники з луцької "мусарні"!
Відповісти
про організацію, аби всі знали, що вона проповідує, а то дивно якось виглядає все це.
Відповісти
зайди на сайт глян,доволі хороша програма як для молодіжної організації....
Відповісти
повчись, ПАЦИФІСТ. Певно, ще не бачив,що таке свавілля. Якщо там всі такі неграмотні, то біда тій організації.
Відповісти
Друже,мене організація виховує!І я бачу свої помилки і дуже вдячний що Ви мені щераз на них вказуєте!але стає під сумнів питання чи займався хтось вашим вихованням!!!Бо ви кидаєте образи,зовсім їх нічим не підтверджуєте,голослів*я!
Відповісти
обізвати можна, а ви довели це? Сапку в руки тій дурепі і в поле загнати. Лазить кікімора , в войнушки грає.
Відповісти
страну сруін.всєм по сапці.як азарич казав по лопатє.цікаво його фото булоб побачити з тою що він на дачі..лопатою капусту садить..сотка там тисяч сто баксів затяне..для капусти саме то.
Відповісти
Друже, навіть не старайся - ти сперечаєшся не з реальними людьми, а з 2-3 продажними шкурами, які заробляють собі гроші під 50 ніками. Відповідно і переконати іх в чомусь неможливо.
Відповісти
доречі це правда!
сам колись таким займався поки не закинув службу в мвс
Відповісти
захід, на скілкьи я розумію. був відкритий, але ж навіщо ховатись, навіщо підсилати "кротів" таких міліціонери,які були на службі під час заходу могли вільно заходити і виходити. вони мали право сидіти разом з іншими учасниками і т.д.
Те, що тут безліч людей пишуть про те, шо він прохожий звичайний - це не правда. бо приїхав сюди на машині з синіми номерами, тусив з чуваком, який потім сидів біля машини з міліціонерами, і один з правоохоронців підтвердив, що вони знайомі. То які ще питання????
Відповісти
якщо захід, який проводився, відкритий для усіх охочих, то чим і кого можна спровокувати? Як я розумію, може прийти кожен. Висновок_ ПІАР АКЦІЯ. І що ж вони корисного такого зробили державі? Завтра вас звинуватять у своїй недолугості.А якби суддя чи прокурор захотіли зайти(у мантії чи формі), теж хапали б за частини тіла? Що то за "націоналісти", не ховаються, бо як інакше увагу до себе привеорнути.
Відповісти
була присутня на акції. Акція - відкрита. Близько 4 ранку в приміщення прийшов міліціонер, привітався. Організатори його запросили до спільного перегляду фільму в кількох словах відповіли на питання про що фільм. Він сказав: "Нащо мені про КГБ дивитись, я й сам КГБ" і вийшов. а та людина просто шалено злякалась коли їй приписали буржуазний націоналізм і приписали "Розстріл". ) в будь-якому випадку, то все дуже смішно виглядало, якби всі качки такими були, то б яйця бовтунами стали. Завдання провалив. Бо "мєнта" видно по шапці!
Відповісти
ідіоти. таку чучундру зто хоч злякається.ви про ту буржуазію хоч чули?
Відповісти
Захід відкритий! Але що там (в такій кількості, в т.ч. в цивільному) робили працівники міліції? "Просиджували" зарплату? Доречі, вкарй непрофесійні дії чудака в шортах!
Відповісти
То що то за захід такий,що треба скандальчик, щоб про нього почули. Тепер толпами провокатори попруть.ПОВЕЗЕ... А може мами діток більше туди не відпустять, а то вдруг мєнти дійсно зацікавляться. Кому розумному то треба?
Відповісти
точно мєнти візьмуть під приціл тих чудаків, а всім людям не треба лазити там де збираються всякі піарщики. Ну якщо й мєнт то що там такого секретного, хіба баби страшилки.
Відповісти
Мєнт тоже людина і тоже має право ходити туди куди захоче.
Відповісти
а так пісяєш ти дома.заходе мент без форми.і хто його знає чо він прийшов.і шо робити буде...наївний ти.такій як треба. їм.жаль символіку паплюжиш .
Відповісти
Дайте оцінку діям учасників в правовій державі.Навчіться щось будувати, а не піаритись.Люблю Украіну.....
Відповісти
но очень люблю Украину, ведь я здесь живу. Простите, но у этого мальчика есть отпечаток интеллекта на лице, в отличии от активистки движения.Да и поведение каждого из них о многом говорит. Спасибо, что уделили внимание. Ирина.
Відповісти
бачу то "отпечаток на його лиці" таки аж блистить... де його інтелект? Хіба освідчена і культурна людина припреться на якийсь захід у формі гопніка?
Відповісти
теж має право ходити де хоче.
Відповісти
У ТЄБЯ ЗРЕНИЄ ЧОТКОЄ.Я УКРАИНЕЦ.Я ЗДЕСЬ ЖИВУ.ХОТЕЛОСЬ БЫ БЕЗ ЧЕКИЗМА ДА КОМУНИЗМА.ПОКА.
Відповісти
полудурків точно націоналістів треба
Відповісти
Якби той мент прийшов у формі відвідати захід -думаю ніхто б йому нічого не сказав, але він вирішив зіграти агента! Требам було наваляти йому в тій тюрмі так, щоб не виліз!А сказати що то реконструкція така - ото тема була би! а то якась мала за руку його взяла, а вереску, як скалічили людину!
Відповісти
мораль, бо якщо навіть"мєнт" , то що ,тільки в кабінеті сидіти? Така сама людина і може ходити куди хоче, тим більше, якщо не закритий захід. То їм тепер в формі спати, бо всі мають знати, що то МЄНТ. А як щось стається, то в альянс біжите, чи до мєнтів. У мене тачку викрали і якби не мєнти, то розібрали б і кінець. Знайшли.
Відповісти
їх справа охороняти всі,а не ідсилати провокаторів на захід!
Відповісти
тільки яку державу? Чому ніхто не пише чим вони взагалі займаються. Що то за заходи, бо ж діти наші теж десь ходять, може саме там.Чому не контролюються службами такі заходи? Що це взагалі таке? Піарити треба до того, а не після, тоді можна дати оцінку діям організаторів. Думаю, потрібне розслідування, а не піар.
Відповісти
мій сусід і зовсім не пов'язаний з силовими структурами, він торговий на якійсь фірмі. Знаючи батьків , думаю, подадуть судовий позов.
Відповісти
ахахахахах.... ахахах.... ще скажіть що він на відмінно вчився... а з рештою якщо він такий шуганий через батьків то очевидно як попав під вплив СБУ
Відповісти
шугані ви, бо вам провокатори вважаються. Щось не видно, аби ту моську хтось злякався. Аби ніхто під ваш вплив не попав, бо безграмотні і небезпечні.
Відповісти
ну давайте ще почнемо ставити кому в розмові яка не має змісту.. безграмотність тут аж ніяк не проявляється... тому що швидше друкувати не розставляючи знаки .. а не вимахуватись сидячи з книжкою правопису і думати чи треба кому ставити як це робите ви шановний(а).
Відповісти
потрібно було раніше, аби з книжкою не друкувати.То що ж ви кого навчите, безграмотні? Не має змісту ваша безтолкова діяльність, яку не можете коротко описати навіть. КОРИСТЬ яку несете молоді, чому ж ви можете навчити, якщо вас самих потрібно вчити? Яка мета вашого заходу? Ціль?--- ОДИН ДЕШЕВИЙ ПІАР,
Відповісти
москвичка заразилась від гузя-діагноз очевидний
Відповісти
А чим шановний заражені Ви?як на мене то напевно не вихованістю та аморальністю!
Відповісти
чувакам на шию кидатись да репетувати про провокації яких ніхто не описує. він що їй віджказав що воні стільки. поведінка параноїдальна як в гузіка.
Відповісти
аморально продавати совість, шановний
Відповісти
ніхто не пише чим займається ця організація. ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ, ЖУРНАЛІСТИ, Адже якщо такий резонанс - будьте добрі ,опишіть ті провокації, або треба відповідати за наклепи.
Відповісти
про всю діяльність і всі принципи,ідеологію розписано на сайті організації!
Відповісти
Інформацію про НА можна знайти в необмеженій кількості в інтернеті. Почитайте і зрозумієте що члени організації це люди, які не хочуть пробухувати вечори в барах а роблять щось для розвитку молоді та нашої держави. Перш ніж писати щось нерозумне я вас дуже прошу - погортайте офіційний сайт організацї.
Відповісти
І одразу виникло запитання. Чому ви вважаєте, що молодь, яка не є членом НА "хоче пробухувати вечори в барах" і не робить "щось для розвитку молоді та нашої держави".
Для розвитку держави потрібно робити не "щось", а конкретні речі.
До прикладу Україна як нація вимирає (демографічна криза), було б добре якби члени НА виділялись серед інших прагненням до міцної великої сімї...(на практиці)
Але заклику до цого у вас на сайті я не захожу.
Цікаво чи виділяються члени НА (поміж іншої молоді) прагненням до строкової служби в армїї(на практиці), також ні, все на рівні загальної статистики.
Пикладів можна наводити чимало.
Так що перед тим коли назвете інших "сірою массою", а себе "провідною верствою", погляньте в дзеркало.
І ще...флешмобами, фестивалями,таборами, ніяку державу у світі ще ніхто не збудував, це лише PR і дитячі розваги...
Відповісти
Підтримую автора.
Відповісти
О боже! Дискусія заради дискусії - напишіть ще тисячу гнівних коментарів і тоді може щось зміните.
Відповісти
правда очі коле?
Відповісти
вражена,що панянка Москвич керівник організації.Проповідують гарно, але не бачу, щоб щось із того робили. Непрофесійність, от і все. Керівник має бути виваженим і спокійним , а що було, ви бачили всі.
Відповісти
ви зараз піарите? А той хлопець забуханий був? Через паркан проник у ворожий табір? Може то приватна власність? Гасла вигукував, дебош вчинив? А,- він в тюрму вашу не захотів іти? А я теж не хочу, і що? Проволокою колючою обгородіть себе, зрештою, до вас і так більше ніхто в здоровому глузді не зайде. Ви небезпечні для суспільства і тепер дійсно за вами будуть стежити.
Відповісти
чесно кажучи це вже настільки достало....ваші маразматичні роздуми про те,що поганий,і те що зробили з ментом погано...
вони хоч щось роблят,хоч якось підтримуютьте що ви б вже продали і ходили під Москвою....
ТАК Я БАЧИВ ЦЬОГО ХЛОПАКУ В МІЛІЦЕЙСЬКІЙ ФОРМІ,І ЩО ?ПРИШОВ НА ЗАХІД,ВИГНАЛИ....
та будь яка націоналістична організація боїться що до них підішлють провокаторів,тому боряться з ними,НА ще хоч біш менш гуманно це робить...
УНА-УНСО через всяких підісланих ментів та СБУшників вони майже розвалились,Патріот України,таж сама ситуація.....
я думаю НА є причини так вчиняти з підозрілими особистостями!
подумайте трошки головою!
Відповісти
А що ж там протизаконне діється? Нехай відкрито працюють, то більше толку буде. Погляди можуть бути у людей різні, на Волині ж не Донецьк.
Відповісти
нічого проти законного і НА помоєму працює доволі відкрито,але всеодно це громадсяька організація,а не ментовська,і діло не в тому що мент не може бути звичайною людиною,і йому треба спати в формі спати.....діло в тому що реально дивлячись на нашу владу,на повернення старої системи і на те що відбувається з націоналістами,(дуже багато сидить по тюрмах,особливо з УНА-УНСО як ексальянсівець сказав раніше)так міліціонер може мати такіж погляди,але він буде зобовязаний виконати наказ якщо хоче спасти свою шкуру....і його можна зрозуміти....АЛЕ і Нац.Альянс можна зрозуміти....
Відповісти
правдолюби спитайте у мера, чого його синок всі сквери в місті позабудовував. От тоді побачимо, що правду шукаєте.
Відповісти
від москалів з фамілією МОСКВИЧ. Прикольно.
Відповісти
твої слова дуже схожі на запитання типу "чому націоналісти слухають російську музику"
тобто безтолкові...ну люди реально настільки дурнувати що чіпляються до таких дурниць...це тупо,і цим ти показуєш тільки свою ж тупість...
я попрошу Майю щоб особисто для тебе змінила свою фамілію...
Відповісти
а кажуть мєнти нічого не роблять.
Відповісти
гавкаєте на них як скажені....я думаю ви нічим не кращі за них....вони просто завчасно приняли мір і хоч щось зробили,а ви просто гавкаєте як пікінеси ці маленькі.....
і насправді ваш гавкіт нічого не вартий,вони як і діяли так і будуть,а то ще і більше..........
Відповісти
я звичайно проти НА,вони надто радикальні,але тут мають рацію!
тому не треба визвіряись на них.....хоч і дії трішки жосткі
Відповісти
на хліб заробили і господарю дупу підтерли листком-звітом про коментарі) браво! премію просіть! ха-ха-ха)*
Відповісти
а нащо волинь пост тоді собі це повісила?не для піару?всі ми хочемо одного того самого....
а цей як там його ....Захар Ткаче....він кожен день піариться...тікі від підходить підлизав кому що треба і пропіарив....
вот альянс тоже вирішив попіаритись...тікі підлизувати не хоче....
вони хворі,на всю голову,але в хорошому сенсі,і вони добються набагато більше чим ви цими коментарями
Відповісти
міліціонер може мати хороші,патріотичні ,націоналістичні погляди,але він не може піти проти наказу зівеху і йому прийдется діяти проти свої колишніх побратимів,я так кажу бочив це раніше,і люди які не хотіли виконувати накази дуже легко та швидко попадали в тюрму...
міліціонеру не треба спати в формі....смішно таке говорити з вашої сторони бо це немає сенсу,і ні до чого...
просто є привід остерігатися їх...
Відповісти
НацАльянс своїми діями викликає бурю емоцій,як позитивних так і навпаки. але нікого байдужим не залишає, а значить він робить свою справу успішно,чим добряче муляє в око владі і заставляє нервово стискатись орган, який найбільше шукає пригод. Ці "діти" примушують хвилюватись великих дядь, - моллодці! Браво, альянсівці. Нічого конкретного, але підіймаєте шторм! аплодую стоячи!!!!
Відповісти
бо повний провал НА. Ніхто тепер до вас і не підійде.
Відповісти
чи справді міліція підтвердить присутність своєї качки на заході. Ото вже й брєд. ПІДАРЕШТИ.
Відповісти
нема за ким слідкувати.параноїки.
Відповісти
другий раз спокійніше буде.може.
Відповісти
Прочитавши всі коментарі,зробила висновок:хоть ми і живемо на Заході,але мало в нас свідомих украІнців.Багато людей не знають значення слова "націоналізм",путають його з словом"нацизм"або "шовінізм".Пояснюю простими словами:НАЦІОНАЛІСТ-це людина,яка любить,шанує,оберігає свою націю,землю, традиціі,історію І ПОВАЖАЄ інші націі, Це-любов до себе,і повага до інших!Украінський націоналізм не несе в собі ксенофобіі,це підтверджує наша національність.Націоналісти-всі свідомі люди Землі.А "нацист"-людина,яка любить тільки свою націю,і зневажає інші.Приклад:Гітлер,Сталін,Ісюди можна занести сучасну політику Москви.
Відповісти
теж гарно написано, але після цієї події(намагання таким чином привернути увагу) я повністю стала зневажати організацію, яку дискридитувала Майя Москвич. Якби були причини для такої поведінки - інша справа. Тим більше, після цього поцікавилась учасниками організації --- і ---приємна несподіванка : недавно було 100 днів заснування .І далі ---- ці "правильні" увесь день зі спиртним прогуляли. А як же приклад для молоді?
Відповісти
Параноїки
Відповісти
ХОТЬ ЧИТАВ ПРО ЩО ТУТ.В КОМЕНТАХ ЗРАЗУ ПИШЕШ.ТАК САМО ВЕРХНІЙ КОМЕНТАР.ЛЮДИ МЕНТ ХАЙ ПРИХОДИТЬ В ФОРМІ.І СЛІДКУЄ ЗА ПОРЯДКОМ.А ТІ ВСЯКІ ТАЙНІ НАБЛЮДЄНІЯ НЕЗРОЗУМІЛО КОГО ЗА ЧИМ ВЖЕ БУЛИ І НЕ РАЗ В ЦЬОМУ РОЦІ НАСЛІДКИ.МЄНТОВСКА МАШИНА ЗАВТРА ПРИВЕЗЕ НА ПОДІБНИЙ ЗАХІД НЕ ДВОХ А ЧЧОЛ.ДЕСЯТЬ.ПОВІРТЕ БУДЕ ТРЕБА ВОНИ ТАКУ СИТУАЦІЮ ЗМОДЕЛІРУЮТЬ.МАЛО НАВІТЬ ВАМ САВЄТСКІМ ПІВУНАМ НЕ ПОКАЖЕТЬСЯ.А ПОТІМ СКАЖУТЬ-ТО ЖУРНАЛІСТИ БУЛИ.ЧИ СПЕЦОПЕРАЦІЯ.А ВИ БАРАНИ ДАЛЬШЕ ДОМА ЗА КРУЖКОЮ ЧАЯ БУДЕТЕ РОЗСУЖДАТИ ПОКИ ,НЕ ДАЙ БОГ,ЯКАСЬ ТАКА МАЯ ПО СУДАХ БУДЕ ХОДИТИ,ЧИ ВОЗИТИ ТІЖ ХЛОПЦІ ЇЇ БУДУТЬ ТУДИ."ЦИВІЛІЗОВАНІ КРАСНОЗНАМЕННІ ЄВРОПЕЙЦІ".СКІЛЬКИ ЩЕ СОВКА ВОЛИНЬ В ТОБІ.
Відповісти
не дома сидіть а ту дуру піарити. правильно всі пишуть що хотіли слави от і получили. не те що ждали. кому тре ті неудачники.
Відповісти
ХОЧ ЯКОКОЇСЬ ТЕМИ ТИ ЗАГЛЯНУТИ НЕ МОЖЕШ?ВСЕ ПЕРСОНАЛІЇ.В ВАС "ПРОСТИХ","КОРІННИХ","РУССКІХ", ВСЕ ЗВОДИТЬСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ ЯКИИХОСЬ ЛЄВИХ МОМЕНТІВ,АБО ПРОСТО ПЕРСОНАЛІЙ.ТОБТО ВКОГО КОСА БІЛЬША ЧИ Х..ЕР.ВСЕ ПРОСТО ТОДІ І ЗРОЗУМІЛО ВАМ.НАЩО ТІ ТОНКОСТІ..ПОДАКУВАТИ ЛІНІЇЇ.ДЛЯ ВАС ВОНИ І ЄВРОПУ ОСОБЛИВУ СОЗДАЮТЬ"САВКОВУ".ТАЩИТЕСЬ ВІД ВЛАСНОЇ ЗНАЧУЩОСТІ ЗА ХЛІБ ГНУЧИ СПИНУ НА ГАСПОД.ДІТЕЙ ЩЕ ТУДА ТЯНИТЕ..МАЯ ВАС СМУЩАЄ БО НЕ ТАКА ЯК ВИ.НАПРЯГАЄ ВАС ВСЕ ЩО НЕ САВЄТСКО АЦСТОЙНЕ..ЗАСТАВЛЯЄ ЗАДУМАТИСЬ.А ЦЕ УБІЙСТВЄННО..ВАМ ПРОСТО З ТЕЛЕВІЗОРА НАПРЯМОК ПОКАЖУТЬ ГОВОРИЛЬНІ..І ВСЕ..ПАНЄСЛАСЬ..
Відповісти
не розпинайтесь так гнівно, адже там нема небезпеки для цих неудачників.Нічим особливим вони не відзначились, крім дешевого піару. Нехай до мера підуть та запитають, чому його син усі сквери міста забудував. Чому хабарі беруть нечесні чиновники,чому депутати піаряться разом з ними? Та й що ви про той совок знаєте? Тоді була одна партія і життя було так собі, а тепер розплодилось тої нечисті, що людям з дому вийти страшно. А ваша "МАЙКА" пролізе десь , як і всі решта, от тоді чи побачиш у неї цей ентузіазм. Бачила таких пачками і розпізнаю за версту, дуже вже голосно і настирно.
Відповісти
І ЦІ КРАДУТЬ.ВІНЦЯ БИ..
Відповісти
загрались. перебор рєклами.
Відповісти
вот.там ціла стаття оказується про "конкурсантку краси маю".для тебе..що і треба було довести.
Відповісти
Останні новини
Головний міліціонер Волині порадив націоналістам будувати державу
25 червень, 2013, 18:41