Виявили джерело смороду, що накривав райони Луцька

Виявили джерело смороду, що накривав райони Луцька
Причина смороду, що хвилями накривав різні райони Луцька, виявилась на території військового гуртожитку в Привокзальному районі.

Так, внаслідок неналежного утримання території та самого приміщення, всі фекальні відходи і стоки з усього будинку стікали в підвал, звідки їх викачували просто на територію будівельного майданчика, що розміщений у віддаленому і закритому від більшості людей місці, - інформує пресслужба Луцькради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку знову смердить, – соцмережі

За словами мешканців, гуртожиток розміщений у так званому військовому містечку, що належить квартирно-експлуатаційному відділу міста Володимир-Волинський. Нараз там будуються додаткові житлові площі, однак застарілі приміщення утримуються в неналежному стані, каналізаційні мережі не прочищаються, а доступ до них мають лише власники.

Мешканці проблемного гуртожитку давно хотіли приватизувати його і навести там лад, однак роками вони не можуть зробити цього, будучи обмеженими в своїх можливостях.

Всі каналізаційні відходи стікали прямо в підвал їхнього будинку. Потім стоки щоденно викачуються у рови на будівельних майданчиках. Це і пояснює різкість і хвилеподібність смороду, що під час спеки утворював хмари, які накривали різні райони Луцька, залежно від руху повітря.

Наадаємо, що проблема смороду у Луцьку уже триває не один рік поспіль.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Прокуратура відкрила «кримінал» щодо смороду у Луцьку


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аж на гпз і львівську затягувало? і на сороковий? кому ви брешете? кого прикрити хочете? хто це виявив?
Відповісти
Не смішіть мої старі яйця.Сморід з підвалу неспроможний навіть вулицю засмердіти,а не пів міста.Знову БІОПЕК!А проплачений Пустовіт і не буде реагувати,так,як запишились лічені години.
Відповісти
Волинські новини,а помилок,ніби 12-ти річна дитина писала)
Відповісти