«Швидка» сюди тепер може доїхати»: у селі поблизу Луцька капітально відремонтували дорогу. ФОТО

«Швидка» сюди тепер може доїхати»: у селі поблизу Луцька капітально відремонтували дорогу. ФОТО
Цього року в селі Лище Підгайцівська сільська здійснила ряд робіт, у тому числі розпочатих минулого року.

Про це повідомляють на сайті громади.

Зокрема, став довшим тротуар по правій стороні на вулиці Центральній. Торік у ході його капітального ремонту було оновлено покриття на відстані 600 метрів. Нинішнього року пішохідну доріжку капітально відремонтували від будинку № 38 до перехрестя з вулицею Молодіжною. Наразі дві третини вулиці Центральної має тротуар.

Роботи з облаштування пішохідних зон були продовжені цьогоріч і на вулицях Молодіжна та Садова. На Садовій «фінішували» з прокладанням тротуару. На Молодіжній він вкриває 85 % вулиці.

Білощебене покриття влаштоване майже по всій протяжності вулиці Затишної. Ця дорога, яка раніше була грунтовою, веде до будинків, що зводяться, а також до новобудов, де вже живуть сім’ї, в тому числі й з дітьми. «Швидка допомога сюди тепер може доїхати», - прокоментував виконувач обов’язків старости сіл Лище, Воротнів Віталій Шкорупський.

Наповнюваність груп місцевого закладу дошкільної освіти «Іскринка» становить 100 дітей. Багато батьків везуть у дитячий садок своїх синочків та донечок машинами. Але раніше не було де припаркувати автомобіль. Благоустрій стоянки для транспорту біля установи вирішив це питання.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце по українскі!Не вспіли тротуаром находитися,а вже ПАЗ припаркований.З таким відношенням, на слідуючий рік нову бруківку потрібно буде вкладати.
Відповісти
Останні новини
«Швидка» сюди тепер може доїхати»: у селі поблизу Луцька капітально відремонтували дорогу. ФОТО
15 червень, 2020, 17:10