У США на гей-парад винесли прапори України та Білорусі. ФОТО

У США на гей-парад винесли прапори України та Білорусі. ФОТО
У Нью-Йорку відбувся 44-ий гей-парад, учасники якого несли український та білоруський державні прапори.

Одним із символів ходи стала американка, яка через суд домоглась зрівняння прав гомосексуальних і традиційних шлюбів, - пише ТСН.

Основна увага учасників ЛГБТ-спільноти була присвячена рішенню Верховного суду США, яке фактично зрівняло права гомосексуальних і традиційних шлюбів.

Ухвала викликала хвилю піднесення в країні, адже до цього гомосексуали не були належним чином захищені на законодавчому рівні. Рішення, як повідомлялось раніше, було ухвалено 27 червня.

У ньому йдеться про пільги та допомоги, які виплачуються за рахунок федерального бюджету. За скасування відповідного положення Закону про захист шлюбу висловилися п'ятеро суддів, проти виступили чотири.

При цьому, на гей-парад прийшла Еді Віндзор, яка і подала свій позов до суду. Її зображення з'явилось на багатьох плакатах і прапорах.

До речі, учасники заходу несли в руках український та білоруський державні прапори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Нью-Йорк, США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підар си кончені всіх каструвати і очко зашити...
Відповісти
Нашого цвіту по всьому світу )))))))))))))))))))))
Відповісти
Молодці хлопці, так держати!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Стид і срам.
Відповісти
Назвали сначала «любовью» механику половых телодвижений. Потом объявили свободу на эти самые телодвижения со всем, что шевелится. Потом добились признания своих прав на терминологию и собственно модус вивенди. Оправдали разврат казуистикой и несказанно обрадовались. Говорят: «Победила любовь и свобода!
Відповісти
А я-то вижу, что они дырку провертели в корабле, на котором плывут. Им тонуть скоро придется, этим мастерам проверчивать дырки там, где не надо. Они скоро орать начнут: «Откуда в трюме вода? Караул!» Как хваленый Титаник утонул, так и это судно утонет. И наш человек это все должен видеть заранее, издалека. Такова цена исторического опыта — прозорливость.
Відповісти
Запад вовсе не место торжества свободы. Может был когда-то. Но сейчас это лаборатория по выведению стерильного человека без метафизических порывов, человека, который грешит, и у которого при этом не болит совесть. Запад — это роскошная квартира доктора Преображенского, в которой происходит обратный эксперимент: человека превращают в собаку, чтоб лизал хозяину руку, нюхал жучек под хвостом и смотрел на всех снизу вверх. И это такая же правда, как то, что Христу известно количество волос у меня на голове.
Відповісти
я особисто проти тільки того, щоб вони мали право мати дітей. А так і оральний і анальний секс можна рахувати збоченням. А чому ж ми не боремося проти інших видів сексуальних відхилень? таке враження, що серед нас кожен другий латентний підор...
Відповісти
Я тут відїжджав ненадовго а тут такий бардак почався. Ну головне що там нехай усі їхні їдуть туди до них як переслідувані! А ми тут якось без них обійдемось! Наша психіка стійкіша за американські політ-технології тут вони безсилі. Національна свідомість відроджується повільно але невпинно! Я особисто проти рекрамування!
Відповісти
Останні новини
У США на гей-парад винесли прапори України та Білорусі. ФОТО
01 липень, 2013, 11:42