130 випускників луцьких шкіл урочисто отримали медалі: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ

130 випускників луцьких шкіл урочисто отримали медалі: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ
130 випускників шкіл Луцька отримали свої золоті і срібні медалі.

Церемонію влаштували на просторому подвір’ї ліцею №27 із дотриманням усіх карантинних вимог та особливими правилами для випускників і їх батьків у п’ятницю, 24 липня.

Перш за все, на територію школи впускали лише за списком і попередньо, помірявши температуру. Родичів і друзів випускників просили лишатися за межами ліцею і спостерігати дійство з-за паркану. Для безпеки винуватців свята подбали і про те, аби кожен мав своє місце, тож попередньо на площі нанесли обмежуючі лінії і попередили усіх про важливість дотримуватися дистанції.



Вручала срібні та золоті медалі, закріплені стрічкою за грамоти і похвальні листи, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.



«Сьогодні особливий день, бо вітаємо особливих дітей. Дітей, які своєю наполегливою працею здобували медаль, яку отримають», – сказала посадовиця під час урочистої промови.


Випускниці, одягнені у вишиванки, та хлопці в солідних костюмах посміхалися і з гордістю слухали побажання від своїх наставників – вчителів, що були поруч впродовж 11 років їхнього шкільного життя.

«Мені так хочеться, аби усі ви жили у прекрасній і незалежній державі, в Україні, а усе це, мої любі, залежить лише від вас" – вітала медалістів директорка природничого ліцею №7 Ніла Карюк.

«Закликаю вас бути патріотами і господарями своєї Батьківщини, обрати таку професію, аби ви жили не лише радісно і добре для своєї родини, але й для всієї України. Бажаю вам любити свій край, своє місто, школу і отак знову дружніми колективами зустрітися на своїх шкільних подвір’ях за рік, два і більше. Щиро зичу вам обрати професію, яка буде до душі, легкої і світлої дороги в майбутнє, здійснюйте свої мрії і бажання, в добру путь!» – привітала випускників вчителька.



Директор школи №3 Віктор Савчук також долучився до вітань і виступив перед медалістами із напутніми словами.

«В житті кожної людини є багато визначних подій, однак сьогоднішній день для вас – особливо пам’ятний, який ви успішно пройшли, переможно підкоривши перші важливі життєві вершини. Ми пишаємося вами, ви – наша гордість і надія. Хочете бути вільними? Вдихніть на повні груди повітря і відчуєте солодкий присмак свободи. Хочете бути успішними? Розправте свої зміцнілі крила і впевнено прямуйте до мети. Хочете змінити Україну? Почніть із себе. Нашій державі потрібен ваші розум, талант і відданість», – сказав Віктор Савчук.

Під час церемонії вручення відзнак для випускників виступав відомий луцький шоумен та співак Сергій Скулинець, а також танцювали творчі колективи міста.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прекрасне дійство. Діти - гарні, дорослі. Зворушливі слова, щирі усмішки, чудові вітання.
Відповісти