Виконувач повноважень Луцького міського голови захворів на коронавірус

Виконувач повноважень Луцького міського голови захворів на коронавірус
Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт захворів на коронавірус.

Починаючи з неділі, 2 серпня, він перебуває на самоізоляції. Про це Григорій Пустовіт написав на своїй сторінці у facebook.

"Робота публічної особи в період карантину передбачає певний ризик. Звичайно, всі повинні дотримуватися дієвих карантинних вимог, але буває по-різному. Людина проситься на прийом, бо для неї це надважливо. Бувають випадки, коли приймаєш людину, вона заходить в кабінет, знімає маску, бо в масці їй не комфортно і мусиш вислухати і допомогти лучанину, який ігнорує карантинні обмеження. Бувають і взагалі непередбачувані випадки, коли ті ж підприємці з Центрального ринку 28 липня увірвались у міську раду і по суті 5 годин, порушуючи всі можливі карантинні норми, не дотримуючись соціальних дистанцій, багато хто будучи взагалі без масок та без дотримання соціальної дистанції на очах в десятків правоохоронців кричали і творили все, що хотіли, називаючи це діалогом. Але я не про це.

Так сталося, що і мене не оминув COVID-19. Де це відбулось і коли це сталось, мені достеменно невідомо, однак, допускаю що найбільш ймовірно, що я інфікувався під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Разом з тим нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам. Думаю, що відтепер працівники міської ради зрозуміють чому я жорстко вимагав від них дотримання масочного режиму та інших обмежувальних карантинних заходів і сам у першу чергу їх дотримувався. Це були заходи нашої спільної безпеки.

Додатково повідомляю, що з неділі 02 серпня я перебуваю на самоізоляції.

Вірю, що дотримуючись дієвих карантинних обмежень, а саме носіння масок в транспорті, приміщеннях, закладах торгівлі та на ринках, дотримуючись соціальної дистанції та особистої гігієни, ми зможемо зменшити кількість захворювань і в кінцевому результаті перемогти цю хворобу!", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а чи буде поліція РЕАЛЬНО контролювати самоізоляцію псевдомера, його псевдозаступників, псевдорадника, і головне - Сиротинської???
Відповісти
Та це усе брехня, таке відчуття що всі хочуть на корону захворіти. Скажіть де ці люди зараз 4500 тисяч. Усі відпочивають усі п'ють, усі гкляють, все відчинено. Молодці) думвю за місяць жалкувати будете.
Відповісти
Ніякий не виконувач, а зухвалий самозванець-маріонетка.
Відповісти
Якби народні депутати лікувались в лікарнях міст та районів, звідки потрапили до Верховної Ради, без права на віп-палату, то українська медицина бодай на половину була б кращою. Якщо всі місцеві чиновники перехворіють на COVID-19, перенервують за себе, своїх близьких, то є шанс, що в країні зменшиться кількість імітацій карантину, що там, де потрібні обмеження будуть обмеження і не за планом Шмигаля, а відповідно до вірусної небезпеки.
Відповісти
А чого зразу від базарників без масок заразився. А може від Палиці з ВРУ підхопив???
Відповісти
пану В.О. навіть їжу з ресторана возять.... ось до чого медицина дійшла ;)....
Відповісти
"тврила все, що хотіла" по відношенню до підприєців з Центрального ринку укроплена міська влада. І чому це лучани, носії влади, увірвалися до чиновника? І коли вже для так званих муніципалів, які працюють в неправовому полі, прийме Верховна рада закон?
Відповісти
До чого тут віра в маску. Потрібен дієвий контроль, а не плазування перед власниками міста. Масові порушення правил перевезення в громадському транспорті, в магазинах з малою площею, кіосках на базарах. Відсутність масової інформації про небезпеку для життя та здоров’я COVID-19
Відповісти
Я знову в Луцьку
Відповісти
Треба було до Шацьких озер їхати, де псевдовірус зникає на повороті на Світязь (біля ведмедів).
Відповісти
Треба було до Шацьких озер їхати, де псевдовірус зникає на повороті на Світязь (біля ведмедів).
Відповісти
Це кара зате, що палиця і ко заперечують червоний загрозу . і не виконують вказівки уряду.
Відповісти
Занадто дешевий і примітивний піар. На кого розрахований, незрозуміло.
Відповісти
Не зрозуміла роль Пустовіта в міськраді. Від імені керівництва міста інтервю телеканалам роздає Ігор Поліщук - людина з невідомим статусом "радника міського голови". Але Голови ж немає уже 4 роки? Який радник? Палиця нахабно навязує через Аверс та свої сайти і газети думку що саме Поліщук є керівником міста і його потрібно буде обирати міським головою на виборах в жовтні, тому що він так успішно бореться в Луцьку з коронавірусом. І взагалі усе позитивне в місті подається як заслуга цього бездарного радника і депутатів від Укропу, котрі тепер скопом трансформуються в партію "За майбутнє". Правда виникає одне питання - чиє майбтнє? Волиняни мають знати що головним власником партії "За майбутнє" є Ігор Коломойський. Але його майбутнє останніми днями затьмарилось перспективою пожиттєвого увязнення в Американській тюрьмі. Хочеться вірити що лучани в цей раз не попадуться на гачок подачок фонду " Тільки разом"Палиці і будуть голосувати по совісті. І згадають що міська влада провалила повністю протидію коронавірусу, що навіть секретар ради не уберігся. Але йому по-людськи бажаємо одужання і хоча б крапельку самостійності в роботі, а не бути сліпим виконувачем вказівок так званного радника.
Відповісти
"Повноваження" виконує поліщук. Немає кому в міськраді виконувати повноваження, тому виконує помічник, який повинен носити за головою міста шапку і зонтик. А пустовіт - приший кобилі хвіст. Його в місті ніхто не знає. Йому - день протриматись та ніч простояти. І побільше бабла збити.
Відповісти
Тепер треба на раду вішати нах замок амбарний. А то їх там, як шпротів в бочці. Рознесуть заразу по всьому місту.
Відповісти
Міськрада вже багато років окрім зарази нsчого не розносить.
Відповісти
Як це епічно! :) Виступали проти "червоної" зони і в.о. мера захворів... Але розуму це нікому не додає :(
Відповісти
Дуже прикро,але цей люд знову наступить на граблі і вони вдарять по макітрі,де вже одні гулі,проголосувавши осінню за партійку кишенькову-За МАЙБАХ,а може за майбутнє Швейцарії.Ну думайте вже накінець...мізками.
Відповісти
чого не напечатали номер карточки для перерахування грошів для допомоги?
Відповісти