«Волинь» програла матч за вихід в УПЛ

«Волинь» програла матч за вихід в УПЛ
Луцька "Волинь" програла головному конкуренту за вихід в Прем'єр-Лігу "Минаю".

Матч фінального 30-го туру відбувся у селищі Минай на Закарапатті.

Луцька "Волинь" жваво розпочала поєдинок та мала кілька моментів. На перших хвилинах матчу Мартинюк з вигідноє позиції пробивав по воротах "Минаю", але не зумів переграти голкіпера суперника.

Згодом Станіслав Куліш фактично вийшов віч-на-віч з Поповичем, але теж не зумів переграти кіпера закарпатців.

Єдиний і, як пізніше виявилося, вирішальний гол на 30 хвилині забив Ткачук. Гравець "Минаю" пробивав з-за меж ширафного майданчика і поцілив.

До кінця матчу гравцям "Волині" не вдалося створити реальних гольових моментів, щоб відігратися.

Відтак, матч закінчився із рахунком 1:0. Попри прем'єр-лігові амбіції, наступний сезон "хрестоносці" знову гратимуть у Першій лізі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Команда з селища з населенням близько трьох тисяч осіб, команда, що ще три роки тому грала в аматорах, команда, очолювана вчорашнім гравцем, з якого чимало кепкували через вічний статус запасного, виходить до УПЛ з першого місця. А команда з найбільшим бюджетом, з облупленими зірками в складі, які тільки на словах хочуть грати в УПЛ, з дерев'яним тренером для якого причина поразки фіналу сезону в суддях і спортивним директором, який понабирав сміття до складу, розбазаривши своїх рідних футболістів, просрали черговий сезон. Напевно пан прес-секретар клубу буде вас знов відмазувати, типу боролись до кінця, але зірки на небі склались по іншому...Де ж ви ГЛАДІАТОРИ???...в штани наклали???...стидоба...більше ніколи не вдягайте футболок з хрестами...бо вони мають належати справжнім героям, а не клоунам, які не можуть рахуватись футболістами! Закінчуйте з футболом...всі...
Відповісти
З такою грою немає що робити у Прем'єр-Лізі. Тренуйтесь ще рік на... кошенятах :)
Відповісти
Інваліди
Відповісти
Каліки ,а не футболісти ,розігнати це кодло і нехай їдуть в Польщу збирати огірки .
Відповісти
Якщо у наступному році в складі ФК "Волинь" будуть грати: Тарас Михалик, Сергій Сімінін та решта, таких же самих пенсіонерів, яких після 3-ї, 5-ї, 7-ї хвилини коли розпочався матч вже треба замінити іншими гравцями, то це вже біда, а значить наша Волинь знову буде середнячком Першої Ліги, і про вихід до УПЛ треба буде забути на пару років, а той можливо на довге десятиліття. Дійсно понабрали інвестори у команду набрід футболістів-пенсіонерів, які в голові думають не про футбол, а як ще протриматись рік два та поповнити на халяву свій сімейний бюджет. Де такі гроші вони ще зароблять, кому вони потрібні. Упевнений на 100%, що у 2020/21 році ФК "Волинь", якщо не змінить тактику відбору молодих перспективних футболістів, то там є кому виходити з Першої Ліги до Прем"єр Ліги: ФК "Агробізнес", ФК "Оболонь-Бровар", ФК "Мелаліст", ФК "Чорноморець", ФК "Верес" прийде з Другої Ліги і інші команди.
Відповісти