Поради, як купити взуття на розпродажі і не помилитися з вибором*

Поради, як купити взуття на розпродажі і не помилитися з вибором*
Розповідаємо, як купити під час розпродажів стильну пару взуття, яке буде в тренді в наступних сезонах.

Лайфхак №1: вивчіть тенденції майбутнього сезону

Ультрамодні тренди, які тріумфально вриваються на модні подіуми, можуть так само швидко з них зникнути. Проте існують тенденції, які зберігають актуальність протягом не одного сезону поспіль. Тому перед покупкою обов'язково варто поцікавитися, які ж тенденції будуть актуальні наступного року. Якщо говорити про універсальні варіанти, зверніть увагу на білі кросівки жіночі. Таке взуття пасуватиме до різних луків у найрізноманітніших стилях, зробить образи свіжими (за рахунок світлого кольору) і комфортними.

Лайфхак №2: зробіть ревізію свого гардеробу

Навіть якщо ви купите модну пару взуття, зручну і недорогу, можливо, вам буде просто не буде з чим її поєднати. Сполучуваність найважливіший момент при створенні стильних образів. Тому радимо перед смарт-шопінгом зробити ревізію гардероба, зрозуміти, чого не вистачає і з чим потрібно розлучитися назавжди. Допоможе систематизувати цей нелегкий процес концепція капсульного гардероба. З її допомогою ви будете чітко розуміти, які речі можуть комбінуватися між собою, а які універсальні. Наприклад, кеди білі шкіряні жіночі ідеально підійдуть для бази, вони комфортні і їх можна поєднувати з масою луків. А оригінальні моделі незвичних форм і дизайну стануть вдалим акцентом аутфіту.

Лайфхак №3: створіть список покупок з лімітом витрат

Дотримуючись попереднього лайфхаку, складіть перелік речей, яких вам не вистачає для створення ідеального гардеробу. Чітко дотримуйтесь його і нічого не купуйте спонтанно. Встановіть суму, яку можна витратити на одну одиницю і не виходьте за її межі. Не купуйте декілька речей, щоб отримати подарунки або додаткові знижки. Концентруйтеся лише на тих речах, які вам дійсно необхідні. Якщо ви сумніваєтеся, дайте собі можливість подумати. Зачекайте декілька днів і повертайтеся за покупкою, тільки будучи впевненими в її необхідності.

Лайфхак №4: купуйте тільки те, що вам ідеально підходить

Під час розпродажів існує спокуса придбати декілька пар взуття за дуже привабливими цінами. Наша порада: краще купити одну, але якісну, таку, що підходить за розміром, в якій вам зручно і затишно, яка підходить вам за стилем і призначенням. Пройдіться, якщо потрібно, приміряйте декілька разів, але будьте впевнені, що у взутті ви відчуваєте себе абсолютно комфортно.

Смарт-шопінг чудовий спосіб обзавестися стильними покупками і при цьому заощадити. Ми рекомендуємо перед шопінгом скласти перелік необхідних речей і чітко дотримуватися його. Інтернет-магазин взуття та аксесуарів Miraton проводить фінальний розпродаж сезону и пропонує своїм клієнтам шалені знижки. Ще вигіднішими придбання робить можливість сплатити покупку частинами, що дозволить правильно спланувати бюджет. Використовуйте наші поради, і ваші покупки будуть економними, вдалими і радуватимуть не один сезон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кросівки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.