Дубль «Волині» гратиме в Другій лізі разом з «Карпатами»

Дубль «Волині» гратиме в Другій лізі разом з «Карпатами»
У чемпіонаті України другої ліги сезону 2020/2021 за поточним станом визначилися 27 учасників. Серед учасників третього за силою футбольного дивізіону гратиме і "Волинь-2".

Всі команди будуть розбиті на дві групи за територіальним принципом, - пише SportArena.

14 клубів зіграють в Групі А, 13 - в Групі Б. Склад учасників Другої ліги поповнили - Дніпро (Черкаси), Яруд (Мауріполь), ФК Чернігів, Перемога (Дніпро), Епіцентр (Дунаївці), Рубікон (Київ), Карпати (Галич ), Метал (Харків) і Карпати (Львів). А також - ФК Калуш, який отримав атестат на виступ в третьому за значущістю дивізіоні.

Також в новому сезоні Другої ліги зіграють: Буковина (Чернівці), Кривбас (Кривий Ріг), Реал Фарма (Одеса), Нива (Вінниця), Енергія (Нова Каховка), Черкащина (Черкаси), Металург (Запоріжжя), Діназ (Вишгород) , ФК Нікополь, Таврія-Сімферополь (Херсон), Подолье (Хмельницкий), Николаев-2, ФК Ужгород, Чайка (Петропавлівська Борщагівка), Оболонь-2 (Буча), Волинь-2 (Луцьк), Балкани (Зоря).

Раніше повідомлялося, що в наступному сезоні Першої ліги зіграють 16 команд, а не 18, як планувалося раніше.

Попередній розіграш Другої ліги був завершений достроково. У класі підвищилися Кристал (Херсон), Альянс (Долина), Верес (Рівне), ВПК-Агро (Магдалинівка), Нива (Тернопіль) та Поліссі (Житомир).

"Волинь-2" гратиме у групі А разом із

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.