Засоби для укладання чоловічого волосся: як обрати і де купити*

Засоби для укладання чоловічого волосся: як обрати і де купити*
Важливою складовою будь-якої зачіски, безумовно, є її укладання. Адже саме укладання створює основу для стилю чоловіка. При цьому немає потреби звертатися за допомогою до стилістів, щоб зробити красиву укладку, адже існує безліч засобів для укладання в домашніх умовах. Одним з цих засобів є паста для волосся. За її допомогою можна забезпечити надійну фіксацію волосся, необхідну для втілення будь-якого стайлінгу. Більше того, паста дозволить вам швидко привести в порядок ранкову розпатлану зачіску зі збереженням її цілісності до кінця дня.  

  Опис пасти для укладання волосся  

Паста для укладання волосся - це густий кремоподібний засіб, рекомендований для акцентованого застосування там, де волосся найбільш неслухняне (чубчик, скроні і потилиця). Також чоловіча паста для волосся має актуальність і для зачісок типу undercut.

Крім фіксації волосся, паста виконує і відновлювальні функції. Адже основним компонентом чоловічих засобів є гліцерин, корисний для зміцнення волосся і живлення шкіри. Також у пасті є ланолін, що виконує фіксуючу функцію для зачіски, і бджолиний віск, що надає об'єму.  

Важливо зауважити, що чоловічий крем для волосся можна використовувати для будь-яких типів волосся. Адже натуральні компоненти добре всмоктуються навіть в тонке волосся будь-якої довжини.

 Види паст для волосся і способи використання  

Незважаючи на різноманітний асортимент паст для укладання волосся, всі вони впорядковані в чотири групи. Кожна група призначена для певних типів волосся і виконує різні завдання:

- еластична паста має ефект зволоження, а тому рекомендована для використання на сухому і ламкому волоссі;
- волокниста паста пом'якшує пасма, а також виконує живильну функцію. Засіб підходить для жорсткої фіксації неслухняного волосся;
- Пасти - найбільш універсальний засіб для укладання волосся. Вона не створюює блиску і ефекту жирності на зачісці, тож практично непомітна. Проте косметичний засіб легко наноситься і надійно фіксує пасма;
- глянсовий засіб для волосся візуально створює ефект мокрого волосся. Особливий почерк паста надає мелірованим і кольоровим зачіскам.

Процедура використання косметичних засобів з усіх представлених груп - нескладна. Невелику кількість пасти необхідно нанести на злегка зволожене волосся. Нанесення має бути рівномірним з розподілом по всій довжині пасма. Після того, як паста буде нанесена на волосся, можна змоделювати будь-яку зачіску.  

 Купити засіб для укладання чоловічого волосся  

Якщо ви не знаєте, яку пасту краще використовувати для вашого волосся, то експерти рекомендують скористатися матуючим засобом, який дозволяє надійно зафіксувати укладку. До того ж - підходить для всіх типів волосся. Щоб купити пасту для волосся, необхідно перейти на сторінку з товаром в магазині Barbercompany. У цьому ж розділі можна відправити заявку на замовлення.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.