Салон квітів «Dicentra» пропонує вишукані романтичні гортензії*

Салон квітів «Dicentra» пропонує вишукані романтичні гортензії*
Розкішні гортензії — незвичайні квіти. За легендою вони наділені особливою силою, яка здатна захищати. А ще ці квіти символізують вірність, скромність та визнання. Букет з цих мереживних «кульок» доречно подарувати на будь-яке свято: весілля, день народження, 8 березня, з нагоди іншої урочистої події.

Дивовижна фактура й особливе забарвлення гортензії обов'язково приємно вразить адресата. Для створення неповторного монобукета достатньо й однієї розкішної квітки.

Букет гортензій від «Dicentra»

Неймовірні гортензії купити не проблема: іх можна замовити онлайн у салоні квітів «Dicentra». За вашим бажанням флористи підготують ніжну композицію з білих квітів або розкішний монобукет з декількох кольорових гортензій — рожевих, блакитних, синіх.

Якщо вам до вподоби соковите розмаїття відтінків, замовте святковий мікс з 3-11 різнокольорових квітів. Навіть одна гілка гортензії має доволі самодостатній вигляд. Отже, якщо ви хочете замовити стильний букет-комплімент, зверніть увагу саме на цю вишукану красуню.

Унікальна квітка пишається своєю неповторністю, але відмінно почуває себе в ансамблі з іншими квітами. Наприклад, ідеальний «дует» — гортензія та еустома. Не менш ефектний вигляд мають мікси з трояндами, ліліями, альстромеріями, хризантемами та навіть польовими квітами.

Замовляючи букет з каталогу «Dicentra», будьте впевнені: будь-який варіант — особливий. І саме ваш презент буде виділятися на тлі інших квіткових подарунків.

Символ вдячності

Чарівні гортензії мають ще одне особливе значення. Окрім прихильності та вірності, ця квітка символізує вдячність. У цього почуття багато проявів: вдячність за турботу та увагу, за приємну зустріч тощо. Аби висловити свою подяку приємній або близькій людині, часом не потрібні зайві слова: достатньо неймовірних квітів. Гортензії найкращий вибір для цього.

Придбати букет гортензій в салоні «Dicentra» можна швидко та комфортно. На оформлення замовлення на сайті ви витратите лише декілька хвилин. Професійні флористи салону-магазину готують композиції дбайливо та з любов'ю, доставка квітів працює оперативно. Ввічливі кур'єри готові привезти свіжий букет гортензій у будь-який район Києва. Навіть вночі. Тож, якщо ви бажаєте замовити нічну доставку квітів, варто залишити повідомлення на сайті до 20:00.

«Dicentra» — кращий квітковий сервіс столиці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Салон квітів «Dicentra» пропонує вишукані романтичні гортензії*
14 вересень, 2020, 12:00