Волинянина «розвели» під час інтернет-покупки

Волинянина «розвели» під час інтернет-покупки
11 листопада до Ковельського відділу поліції звернувся 51-річний місцевий житель та повідомив, що його ошукали під час інтернет-покупки.

Про це повідомляє місцевий відділ поліції.

Чоловік за 7300 гривень хотів придбати раму для електровелосипеда. Заявник проплатив покупку за допомогою послуги «OLX доставка», однак товар не отримав.

Працівники Ковельського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства та встановлюють особу, причетну до вчинення даного злочину.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня. Швидше за все зробив предоплату. "OLX доставка" так не працює. Там захист покупки і продавець не отримає коштів, доки покупець не отримає товар. Не грайтесь з термінами, або скажіть про це поліціянтам.
Відповісти
При OLX-доставці оплата відбувається тільки після отримання товару !!! Якщо Ви товар не отримали, то кошти вам вертаються на карту протягом 3-7 днів !!!
Відповісти
Тут ще й проблема, що люди не читають умов, правил, а потім потрапляють в такі от історії. Добре, коли на сайті оперативно працює техпідтримка, але з цим у нас біда, тільки на віоліті мені вдалося вийти з ними на діалог. Але знову ж таки, треба в першу чергу надіятися лише на себе
Відповісти