Кількість працівників СБУ хочуть скоротити на 40%

Кількість працівників СБУ хочуть скоротити на 40%
У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, згідно з яким в Службі Безпеки залишаться на робочих місцях тільки сімнадцять тисяч осіб.

Законопроект в п’ятницю, 13 листопада, різко розкритикував глава СБУ Іван Баканов на зустрічі з представниками преси, - пише Перший діловий.

Як зазначив глава СБУ, законопроектом пропонується фронтальне скорочення кадрів Служби Безпеки до сімнадцяти тисяч чоловік. За три роки, за проектом закону, в Службі ліквідуються 10 тисяч посад.

За даними Івана Баканова, “колеги” СБУ – ФСБ Росії і КДБ Білорусі в сумі мають в штаті трохи менше 220 тисяч співробітників. На думку глави СБУ, ініціатива депутатів капітально підірве обороноздатність України.

Баканов поділився такими подробицями:

“І в цьому варіанті ми не можемо говорити навіть про аутсорс, щоб вивести допоміжний персонал зі складу СБУ, як це планувалося раніше. Тому що проектом пропонується включити в загальну чисельність Служби всі установи і організації, які залишаться в нашому управлінні.

Тобто це ще один механізм прихованого скорочення, який зменшує кількість посад для оперативних співробітників “.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки 17 тисяч, то скільки ж їх зараз, тисяч 30?? це типу 500-1000 на таку область як Волинь??? розігнати до 5 а не 17, з такою кількістю дармоїдів Крим і Схід забрали, були б вони нормальні такого не сталося б,Краще за рахунок їх скорочення військових утримувати на 10 000 більше, ті хоть роблять свою роботу, а не показуху
Відповісти
Не буде кому "кришувати" митниці і лісівників.
Відповісти