Які переваги дає туалет в автобусі перевізнику та пасажирам?*

Які переваги дає туалет в автобусі перевізнику та пасажирам?*
Сучасний туристичний автобус за рівнем комфорту нагадує дім. В ньому є кондиціонер, індивідуальне освітлення, телевізор, холодильник, міні-кухня, навіть душ. Саме такий транспорт ви можете придбати тут – https://www.auto-maz.com/catalog/buses. І, звичайно, обов’язковим елементом оснащення є туалет. Він дає цілий набір переваг не лише пасажирам, а й перевізнику.

Комфорт

Сучасна людина є досить вимогливою до комфорту. Жорстка конкуренція на ринку пасажирських перевезень означає, що ви повинні запропонувати клієнту максимально зручні умови подорожі. Якщо в автобусах іншої компанії є туалети, а в ваших немає, ви будете втрачати клієнтів.

Прогрес не стоїть на місці, й санвузол вже став не розкішшю, а стандартом для переїздів на великі дистанції. Пасажири отримують комфорт, а перевізник – аргумент для залучення все більшої кількості клієнтів.

Швидкість

Якщо автобус не обладнаний туалетом, він повинен регулярно робити так звані санітарні зупинки. На них відводиться приблизно 10-15 хвилин, інколи й більше. Причому водій повинен зупинятися кожні 3-4 години. До цього варто додати зупинки за вимогою, адже комусь з пасажирів може знадобитися справити природні потреби не за графіком.

Можна порахувати, скільки часу втрачається під час тривалої подорожі через подібні зупинки. Наприклад, якщо автобус їде 12 годин, загалом вони займатимуть близько 1 години. Рейс триває довше, ніж могло бути.

Автономність

Далеко не завжди в дорозі є місця, в яких можна зупинитися. Наприклад, власник придорожнього кафе може й не захотіти пускати в свій санвузол кілька десятків пасажирів, які не є його клієнтами. На багатьох відрізках дороги просто немає будь-яких закладів з туалетами. В результаті доведеться або випускати пасажирів «у поле», або просити їх потерпіти. Обидва варіанти важко назвати комфортними та сучасними.

Безпека

Не завжди автобус варто покидати з міркувань безпеки. Наприклад, якщо на вулиці сильний вітер, снігопад, дуже холодно. Інколи пасажирам варто остерігатися не надто привітних та навіть агресивних людей. Якщо туалет є всередині автобусу, ви просто проїжджаєте підозрілі ділянки, а пасажири перебувають в затишку та безпеці.

Сьогодні в громадському транспорті встановлюють біотуалети, які не потребують складного обслуговування. Тому затрати робочого часу працівників компанії-перевізника зводяться до мінімуму. Натомість ви отримуєте можливість обслуговувати пасажирів на максимальному рівні комфорту та безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.