У луцькому пологовому першим народженим діткам у 2021 році подарували цінні подарунки

У луцькому пологовому першим народженим діткам у 2021 році подарували цінні подарунки
Першим новонародженим хлопчикам та дівчинці у 2021 році Луцький пологовий будинок подарував дитячі візочки та столики для годування.

Про це пишуть Волинські новини.

Заступниця медичного директора з неонатології Олена Курак наголошує, що народження дітей – це завжди радісна подія не лише для мами й тата, але й колективу закладу.

«Ми вирішили, що можемо подарувати радість нашим діткам та їхнім батькам в новому форматі. Ці подарунки – не просто іграшки чи цукерки, а дійсно корисні речі, які будуть допомагати у вихованні діток. Тож вирішили подарувати першим народженим у новому році хлопчику та дівчинці коляски та стілець для годування.

Перший хлопчик народився в новорічну ніч 00:20, тому увесь лікарський та акушерський персонал зустрічали Новий рік в пологовому залі разом з мамою. А другий хлопчик народився о 05.55. Одному подарували коляску, іншому – столик», – розповідає Олена Курак.

З її слів, батьки не очікували таких подарунків, протягом всього перебування у пологовому будинку вони постійно говорили слова подяки.

Напередодні Різдва коляску подарували і багатодітній мамі Юлії Кроковець. Раніше вона народила двох хлопчиків, а третьою дитиною стала дівчинка.

«Я щиро дякую всім лікарям та персоналу. Тут просто чудове ставлення до і після пологів. Також велике дякую за подарунок, адже це дійсно потрібна річ», – не приховувала радості породілля.

Натомість у пологовому будинку сподіваються, що подарунки, придбані не без допомоги благодійників, стануть у пригоді батькам та їхнім діткам, адже сьогодні вартість товарів для новонароджених є дуже високою. Втім, це не останні сюрпризи для породіль, адже перші народжені на Різдво дітки також отримають подарунки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому пологовому першим народженим діткам у 2021 році подарували цінні подарунки
06 січень, 2021, 16:25