У Луцьку помер директор автошколи. ОНОВЛЕНО

У Луцьку помер директор автошколи. ОНОВЛЕНО
У понеділок, 29 липня, не стало директора Луцької автомобільної школи ТСОУ Василя Квятковського.

Він помер на 72-му році життя після операції на серці в Польщі, - пишуть Волинські новини з посиланням на колектив автошколи.

"Важко висловити глибину цієї втрати для кожного з нас, для Луцької автошколи", - йдеться у повідомленні працівників закладу.

У четвер, 1 серпня, у приміщенні Луцького Будинку Панахиди о 11:00 відбудеться прощання з Василем Квятковським.

"40 років наполегливої праці віддані Луцькій автошколі, та 25 років біля керма цього навчального закладу краще, ніж будь що демонструють цілеспрямованість, рішучість, справжній чоловічий характер та вміння досягати поставлених цілей.

Завдяки його мудрості, наполегливості й організаторському таланту Луцька автошкола ТСОУ не тільки зуміла пережити буремні для України 90-ті, а й стати взірцем професійно-технічного освітнього закладу, була відзначена у Всеукраїнському проекті «Безпека дорожнього руху та мережа навчальних закладів з підготовки водіїв» кубком і грамотою “Кращий навчальний заклад з підготовки водіїв 2012 року”, та внесена у Книгу Пошани «Флагмани освіти і науки України». Загалом під його керівництвом стали фахівцями автомобільно-дорожнього руху тисячі осіб, а випускники школи сьогодні їздять дорогами всього світу.

Ніколи не зупинятися на досягнутому, прагнути найвищих звершень – це життєве кредо дозволило Василю Миколайовичу розвивати справу усього життя", - кажуть в школі.

Довідка


Квятковський Василь Миколайович народився 1 вересня 1941 року в селі Іванівка Турійського району Волинської області. Закінчив Володимир-Волинське технічне училище №3, працював у Ковельському автомотоклубі ДТСААФ на посаді техніка-інструктора. Після армії закінчив Київський автомобільно-дорожний інститут, працював викладачем на загально-технічному факультеті. А з грудня 1972 року і донині, вже 40 років, працював в Луцькій автомобільній школі ТСОУ, останні 25 років – в якості директора.

Він виховав двох дітей - доньку і сина, має онуків. Нагороджений Почесним знаком ТСО України, кавалер Зірки "Патріот України", нагороджений дипломом "За проявлений патріотизм та бездоганне служіння Україні" та занесений у Книгу Пошани "Україна й українці – цвіт нації, гордість країни".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як жаль, прекрасна була людина.
Відповісти
Прощання відбудуться 01.08
Відповісти
Останні новини
У Луцьку помер директор автошколи. ОНОВЛЕНО
30 липень, 2013, 17:17