У ВНУ до півночі розважались на Віденському балу

У ВНУ до півночі розважались на Віденському балу
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки 10 лютого організували справжній Віденський бал – дами у вечірніх сукнях і кавалери у фраках демонстрували свої аристократичні манери та вміння танцювати.

Вечірнє дійство зібрало у головному корпусі ВНУ майже три сотні людей. Учасниками Віденського балу були здебільшого студенти та викладачі університету. Для студентів вхід вартував 30 гривень, для викладачів – 100.

Як розповіла проректор з навчально-виховної роботи вузу Ірина Констанкевич, усі виручені кошти підуть на зведення храму Святої Софії Премудрості Божої ВНУ. На будівництво каплиці університет активно збирає гроші вже декілька років.

Впродовж усього дня у приміщенні університету діяла виставка-ярмарок оригінальних виробів. Тут можна було придбати різні цікаві подарунки до Дня Валентина: прикраси, вироби з глини, іграшки, предмети декору, пахуче мило тощо. До всього, цього дня тут організували й творчі майстер-класи. Усі охочі мали змогу виготовити щось своїми руками.

Учасників балу частували солодощами і фруктами. Свої смаколики пропонували майстри шоколадної справи.

Сам бал розпочали з танцю студентів, які здобули титули міс і містерів факультетів. До них одразу приєдналась решта учасників дійства.

На Віденському балі у ВНУ танцювали не лише вальс, а й танго, фокстрот і навіть латиноамериканські танці.

Усі, хто танцювати не вміли, мали нагоду навчитись – танцмейстери підказували парам, як правильно рухатись.

Учасників балу розважали і професійні танцівники та музиканти з ВНУ. Заспівав і народний артист України Василь Чепелюк.

До слова, серед учасників балу були дуже юні танцюристи. Розважитись прийшов і депутат Волиньради Євген Мельник разом зі своєю дружиною.

Дійство тривало з шостої вечора і до півночі. У підсумку бальний комітет назвав найкращих танцюристів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВНУ, розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Євгена Мельника дуже гарна дружина! Красуня!
Відповісти
знаєте анекдот про "бардзо гонорову кумпанію"?))) ота білявка з ніхтями як штахети - дуже вишукано і по-віденськи)))
Відповісти
до речі, ця білявка одного пазурика там зламала) на фоткам можна помітити це)
Відповісти
доречі хоч і на фото нажаль це не достатньо гарно помітно, але у цієї білявки надзвичайно пишні і гарні **форми...в поєднанні з акуратною талією.....
дуже симпатично вигладала))
Відповісти
ахаха))) точно)))
Відповісти
Представництво з кожним роком все скромніше й скромніше. По 30 гривень зі студента ой як довго ще збирати! Доведеться Коцану під собор іти, щоб врешті-решт нашкребти на ту скромну капличку.
Відповісти
очень бедно
Відповісти
Зануди-німці опитали 40 тисяч соціологів з 57 країн світу, що зрозуміти, в яку ж областей людської діяльності в 21-му столітті найпотужнішим потоком поллються інвестиції. Вичленили 10 пріоритетів. Екологія – на третьому місці, голод – на п’ятому, збереження миру - на другому. А перший рядок всесвітнього рейтингу – «Пошуки принципових форм виховання і освіти». Беручи до уваги фінансування цього «рядка» і якість того, про що йдеться, в Україні, - «печально я гляжу на наше поколение…». І на ідею зведення в майбутньому храму Святої Софії Премудрості Божої ВНУ. Він може стати місцем, де можна буде поплакатись і поставити свічку «за упокій» вітчизняної освіти. Найбільш передбачливим в цьому відношенні став Георгій Стеценко. В дворі його «оксфорду» вже кілька років стоїть така свята споруда.
Відповісти
Дівчата, звичайно, в нас гарненькі, але до Відня... як до неба і чого віденський ?хай би був Волинський
Відповісти
Останні новини
У ВНУ до півночі розважались на Віденському балу
11 лютий, 2012, 11:35