РНБО застосувала санкції до Медведчука та його дружини

РНБО застосувала санкції до Медведчука та його дружини
Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення застосувати санкції щодо Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони, передає кореспондент УНН.

“Сьогодні РНБО прийняла рішення стосовно 19 юридичних та 8 фізичних осіб, до яких з сьогоднішнього дня указом Президента буде накладено відповідні санкції... Що стосується громадян, відносно яких застосовано санкції — це Вацьковський Костянтин Борисович, громадянин РФ, Донченко Віталий Валерійович, громадянин РФ, Лавренюк Наталія Миколаївна, громадянка України, Лісогор Сергій Вікторович, громадянин РФ, пані Марченко Оксана Михайлівна<, громадянка України, Маслюк Олександр Миколайович, громадянин РФ, Медведчук Віктор Володимирович, громадянин України, і Попов Михайло Георгійович, громадянин РФ”, — сказав Данілов.

З його слів, компанії, які сьогодні потрапили під санкції: зареєстровані на території РФ, компанії, частина яких зареєстрована в Молдові, і зареєстровані в інших державах.

Щодо 5 компаній, які є власниками літаків, що здійснювали польоти з Києва на Москву, всупереч діючих нормативно-правових актів, так само потрапили під санкції, додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сепар повинен сидіти в тюрмі .
Відповісти
Ще трохи і закохаюсь в Зеленського.Молодці! І крадене в народу у всіх забрати.Це допоможе підвищити пенсію.
Відповісти