На Волині триває операція «Літо-2013»

На Волині триває операція  «Літо-2013»
Волинські міліціонери продовжують проведення операції «Літо-2013».

Так, вони відвідали оздоровчий заклад «Світязь» Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату, де перебувають діти від шести до сімнадцяти років, - повідомили у прес-службі правоохоронців.

«З неабиякою цікавістю та інтересом вихованці (а це більше сотні діток-сиріт та дітей із проблемних та неповних сімей) вітали гостей у міліцейській формі. До слова, до зустрічі серйозно підготувалися, навіть стінгазету та вірші написали, аби подивувати людей у погонах. У свою чергу правоохоронці наголосили, що міліція – це не каральний орган», - кажуть в прес-службі.

«Ми намагаємося стати для дітей надійними друзями. А тому говоримо з ними на будь-які, навіть так звані заборонені теми. Розмірковуємо над тим, що таке щастя, добро і зло, намагаємося пояснити, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя, дотримуватися законодавства, адже часом один вчинок ставить хрест на їхніх мріях, кар’єрі тощо», – розповіла в.о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Інна Остапович.

Тож, під час заходу не оминули теми впливу наркотиків та алкоголю на організм, коли і яка відповідальність наступає за ті чи інші злочини.

А на завершення правоохоронці презентували одній з вихованок мобільний телефон, про який вона мріяла, та подарували дітям символ волинської міліції – м’яку іграшку міліціонера Бодю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині триває операція «Літо-2013»
07 серпень, 2013, 09:08