Олицький психоневрологічний інтернат ремонтують. ФОТО

Олицький психоневрологічний інтернат ремонтують. ФОТО
Майже 1 мільйон гривень спрямували на ремонт фасаду житлового корпусу психоневрологічного інтернату селища Олика.

Закінчаться роботи у вересні, ‒ пише Волинська правда.

Загалом цього року на утримання психоневрологічних інтернатів Волині з державного бюджету спрямовано понад 20 мільйонів гривень. Ще 4,5 мільйона – на будівельні роботи з їх реконструкції та благоустрою.

Зокрема, майже 1 мільйон гривень спрямовано на ремонт фасаду житлового корпусу психоневрологічного інтернату селища Олика Ківерцівського району. Роботи, як розповів директор закладу Петро Ткачук, розпочались три тижні тому, і завершити їх планують до початку вересня.

Наразі в інтернаті проживає 111 підопічних. За словами працівників закладу, лише останніми роками держава почала приділяти належну увагу їхнім проблемам.

«По-перше, завдяки збільшенню фінансування, ми змогли забезпечити нашим підопічним комфортні умови. Так, у нас діє рекреаційна кімната, де навіть є тренажери. Телевізор і DVD-плеєр», – розповів директор закладу Петро Ткачук.

Заклад абсолютно підготовлений до опалювального сезону, вікна утеплені, працює котельня. Варто зауважити, що непривабливий вигляд житлового корпусу інтернату, який можна було ще нещодавно спостерігати, псував вигляд історичного селища Олика. А тепер ця будівля може навіть стати його окрасою, ‒ йдеться в публікації.

До слова, Олицький психоневрологічний інтернат має й підсобне господарство, яке нараховує понад 100 голів свиней та 30 голів ВРХ. І це дозволяє забезпечувати цей заклад харчовою продукцією власного виробництва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото где, а?
Відповісти
Останні новини
Олицький психоневрологічний інтернат ремонтують. ФОТО
07 серпень, 2013, 17:32