Луцьку «Волинь» покидають Нкололо і Коломоєць

Луцьку «Волинь» покидають Нкололо і Коломоєць
Розташування футбольного клубу "Волинь" Луцьк залишить один легіонер.

Про це йдеться на сторінці "Підслухано "Волинь" Луцьк".

Йдеться про Мішеля Джордана Нкололо. За інформацією спільноти конголезець покине "Волинь" через травму. Сам гавець теж підтвердив цю інформацію, опублікувавши відповідну сторіс на своїй сторінці в інстаграмі.

Як відомо, Нкололо прийшов у "Волинь" в березні разом із В'ячеславом Шарпаром, Юрієм Коломойцем. За "хрестоносців" легіонер зіграв 6 матчів та забив один гол з пенальті у матчі проти "Прикарапаття".

Також, за інформацією FootBoom, луцький клубу покине Юрій Коломоєць. Навесні форвард уклав контракт з лучанами до 30 червня 2022 року, при цьому сторони домовилися про те, що якщо "хрестоносцям" не вдасться пробитися в Прем'єр-лігу, влітку гравець отримує статус вільного агента. Інтерес до Коломойцю вже проявляють декілька українських клубів, є також варіант з-за кордону.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює його в 300.000 євро. До "Волині" уродженець Кривого Рогу захищав кольори таких клубів, як "Кривбас", "Нафтовик-Укрнафта", "Гірник", "Олександрія", "Ворскла", МТК (Угорщина) і "Левадія" (Естонія). Викликався під прапори збірної України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справа не в тренерах, а зацікавленості власника та керівництва футбольного клуба грати в УПЛ. Власники немають грошей на придбання талановитих гравців. Купляють "мох і болото", селекційна робота на межі провалу. Можливо і Сачко В.В. десь винуватий та очікував такий фінал, але якщо така ситуація та в такому напрямку і далі буде продовжуватись у наступному сезоні 2021/22 років то Василь Вікторович сам напише заяву і піде з ФК "Волинь". Він так як і А.Д.Тлумак, думаєте не хотів би вийти в Прем'єр Лігу. 100% обоє тренерів мріяли про це, але власники клубу фінансують команду таким чином, щоб достатньо грошей було тільки для видачі зарплати персоналу та футболістам, а також на пальне для командного автобуса. Задача: намагайтесь виходити у вищій дивізіон тими силами, які у вас є. Вийдете, впринципі непогано завершили сезон, не вийдете в УПЛ, так і буде. Як казав колись Ю.В.Коломойський: "Я не люблю футбол, заявляю Вам відверто, не буде у нас футболу в країні, будемо розвивати бокс!?". Видно, що такої самої думки притримується і його однодумець Палиця І.П.
Відповісти
Останні новини
Луцьку «Волинь» покидають Нкололо і Коломоєць
05 червень, 2021, 15:23