Тверезий відпочинок по-волинськи. ФОТО. ВІДЕО

Тверезий відпочинок по-волинськи. ФОТО. ВІДЕО
У Камінь-Каширському районі ентузіасти вирішили власним прикладом пропагувати здоровий спосіб життя.

Вони організували агітаційний велопробіг, - пишуть Вісті Каменя

"І учасники її довели - гарно, цікаво, весело і корисно відпочити можна і без спиртного. Точніше не "і без спиртного", а, навпаки, виключно без алкоголю відпочинок стає і цікавим і веселим і корисним", - пише видання.

"У велопроїзді прийняло участь п'ятеро учасників. Правда, один учасник приєднався до нас на мотоциклі і це вже вийшов мото-велопроїзд, але це додало тільки ще більше цікавості та драйву, коли мотоциклом долали бездоріжжя, переводили його по кладці через болото", - розповідають організатори вело-походу Володимир Матвійчук та В'ячеслав Шевчук.



"Взагалі, відпочинок вдався дуже веселим і цікавим. З Каменя-Каширського ми виїхали, як і планували, о 9:00. Їхали через Раків Ліс, Бузаки, Краснилівку, Підріччя. Спочатку ми хотіли добратися і розбити свій табір на оз. Сошичне, що за два км від оз. Доброго, але, поблукавши години дві, по лісових дорогах ми це озеро так і не найшли. Їздити при цьому по лісі, було цілим задоволенням: чисте повітря наповнене хвоєю, по дорозі їли чорниці, брусниці, лохини, та й просто насолоджувались красою поліського лісу. Не знайшовши, озеро Сошичне, ми повернулись до Доброго і там розбили табір, на альтанку вчепили наш прапор "Твереза Камінь-Каширщина", ну щоб бачили хто відпочиває ))). Грали на гітарі, співали, говорили на цікаві теми, жартували, олне слово - було дуже прикольно. Ввечері місцеві рибаки ще й нагодували нас ухою з линків. Додому повертались вже через Нуйно. Загальна протяжність маршруту склала 57 км. Але втоми майже не було. Такий захід усім дуже сподобався. Будемо організовувати ще", - кажуть чоловіки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тверезий відпочинок по-волинськи. ФОТО. ВІДЕО
15 серпень, 2013, 11:15