На Волині незаконно видобувають пісок, ‒ «Свобода»

На Волині незаконно видобувають пісок, ‒ «Свобода»
У «Свободі» заявляють, що поблизу Каменя-Каширського відбувається нелегальна розробка піщаного кар’єру, однак місцева влада та правоохоронні органи не помічають проблему.

Про це під час сесії Камінь-Каширської районної ради 16 серпня 2013 року заявив депутат від ВО «Свобода» Богдан Козік, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

Так, після доповіді начальника Камінь-Каширського РВ УМВС Валентина Чиха Богдан Козік поцікавився, які заходи проводить міліція щодо ліквідації нелегальної розробки піщаного кар’єру, який знаходиться поблизу Камінь-Каширського.

«Хоча розробка цього піщаного кар’єру юридично призупинена і заборонена, але насправді щодня звідти вивозиться пісок десятками вантажівок для потреб приватного будівництва в місті та районі. Причому, ціна на вантажівку «підскочила» майже в півтора рази! Але гроші за пісок не потрапляють до міського чи районного бюджету», ‒ повідомив свободівець.

Однак, начальник міліції району відповів, що це питання ‒ під контролем, але затримувати перевізників піску можливо лише на дві доби. Потім складають адмінпротокол і передають справу екологам. Фактично ж розробка піщаного кар’єру продовжується і далі, а доходи за користування надрами осідають в чиїхось приватних кишенях, ‒ йдеться в повідомленні від партії.

Тому Богдан Козік готуватиме депутатське звернення до екологічних служб з вимогою вжити невідкладних заходів для заборони нелегального видобування піску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
потім ціна,за той нахаляву взятий пісочок,в міському бюджеті Луцька випливає в закупівлі кумедних "тендорів" на зиму,щоб посипати вулиці така,що ніби той пісочок з МАРСУ доставили)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
буде привозити пісок із Сахари...
Відповісти
але по тендеру закупівлі міськради Луцька,буде ще дорожще,ніж з МАРСА,бо там знають,що ткаке МАРС,але не знають що таке САХАРА)
і що вона знаходиться на планеті земля)В Луцькраді працюють позаземні "істоти" з позаземними запросами за рахунок громади)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Я вже мовчу про закупівлю солі... та оплату 300 тис. грв.за освітлення на дві години святкової ілюмінації на день незалежності)))))))))))))))))))))))))))))))))Це витрати поза космосом та галактики))))))))))))))))
Відповісти
а в Києві - дядько! До чого Луцьк тут , коли мова йде про місто Камінь-Каширський ?Менш бухай!!
Відповісти
коли втрезвієш,то поцікався звідки в Луцьк по закупівлі тендорів міськради везуть той пісочок по цені золота)))))))))))))))))))))))))))а пісочок то дармовий і незаконний)))))))))))))))))))))
Відповісти
що Луцькрада закупила пісок в Камені? звідки інфа?
Відповісти
Останні новини
На Волині незаконно видобувають пісок, ‒ «Свобода»
19 серпень, 2013, 14:06