На Волині батьки змушені за власні кошти ремонтувати майданчик у дитсадку

На Волині батьки змушені за власні кошти ремонтувати майданчик у дитсадку
В Іваничівському дитячому садочку батьки змушені самостійно ремонтувати вуличні майданчики, на яких грається дітвора. Адже в місцевому бюджеті коштів для цього немає.

Про це пише БУГ.

Чимало елементів дитячого майданчика, який знаходиться на території дитсадка потребують заміни або ж ремонту. Про це БУГу розповіли батьки вихованців закладу.

За їх словами, за кожною групою закріплена певна частина ігрового вуличного майданчика з гірками, гойдалками, лавками, пісочницями, тощо. У теплі пори року діти проводять на вулиці по пів дня. Тому для них тут мають бути створені безпечні умови, – переконані батьки. Однак, деякий інвентар наразі потребує ремонту, зокрема, на ігровому будиночку зсунулось та зруйнувалось покриття, прогнили кілька лавочок, і не в усіх пісочницях є пісок.




Батьки нарікають, що звернулись за допомогою до керівництва селищної ради. Однак там їм сказали, що наразі вільних коштів у місцевому бюджеті немає і відповідно вони не можуть нічого зробити. А також порекомендували власними силами й за свої кошти відремонтувати дитмайданчик.

Однак батьки не розуміють, чому вони мають утримувати й доглядати за комунальним майном, адже це обов’язок місцевої влади. Та й не у всіх мам і тат є фінансова можливість це робити.

До того ж, ще однією проблемою, яка турбує батьків, є відсутність дорожнього знака про заборону в’їзду на територію закладу.

За їх словами, раніше він був, але потім кудись пропав. І тепер, чимало людей відвозячи, або ж забираючи дітей з дитсадка, заїжджають на подвір’я закладу. А тут знову ж таки йдеться про безпеку дітей.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
16 дітей Затурцівської ОТГ,через нефінансування, не можуть тепер продовжити навчатись у Локачинській музичній школі!!! 16 дітей ВІДРАХУВАЛИ зі школи за рішенням Локачинської "влади, 16 дітей не можуть продовжити навчатись у іншій муз. школі, тому що ОТГ та держава не має коштів на навчання!!! Ганьба! Журналісти ви де?
Відповісти
І що мені з цього? Знайду ознаки корупції,- а чиновників і не звільнять, і не посадять . А я ворогів наживу:чи авто спалять мені, чи звільнення мого доб'ються, чи покалічать... Або все зразу.
Відповісти
Останні новини
На Волині батьки змушені за власні кошти ремонтувати майданчик у дитсадку
18 вересень, 2021, 16:10