Знайомство сусідів, розваги і подарунки: ЖК «StyleUp» відсвяткував день народження. ФОТОРЕПОРТАЖ*

Знайомство сусідів, розваги і подарунки: ЖК «StyleUp» відсвяткував день народження. ФОТОРЕПОРТАЖ*
Мало просто збудувати якісне житло. Треба споруджувати те, що стане частиною цілої будівельної культури, об’єднуватиме людей, які цінуватимуть деталі і створюватимуть особливе затишне середовище. Така філософія – у засновників першого на Волині житлового комплексу клубного типу «StyleUp», що на вулиці Рівненській (навпроти «Модерн Експо»).

Днями компанія-забудовник «Континіум Девелопмент» з нагоди другої річниці ЖК «StyleUp» вперше зібрала усіх його майбутніх мешканців, влаштувавши для них розважальну програму з безліччю подарунків та неймовірно теплою атмосферою.

«Я був впевнений, а сьогодні переконався, що тут житимуть добрі, сучасні, стильні люди, які будуть відновлювати традиції хорошого сусідства, гарних пікніків на вулиці, кавування вранці на терасі. Саме це передбачає цей комплекс – високу якість життя і особливу атмосферу. Бажаю вам всім тут гарно жити, чудово проводити час. Ми, команда «Континіум», любимо своє місто Луцьк і будемо його розбудовувати», – звернувся до майбутніх мешканців комплексу «StyleUp» генеральний директор Групи компаній «Континіум» Олег Галущак.



Разом із керівником девелоперського бізнесу Миколою Білецьким вони перерізали символічну червону стрічку перед алеєю, що веде до першого та другого будинків комплексу.



Гості, майбутні мешканці ЖК «StyleUp», кажуть, що приємно здивовані ініціативою забудовника створити для них свято знайомства, а також розповідають, чому з-поміж чималої кількості новобудов обрали саме житло від «Континіум Девелопмент».

Подружжя Анастасії та Василя Шевчуків прийшло на свято разом із трирічною донечкою Соломією. Сім’я обрала собі квартиру на третьому поверсі. Аргументів, кажуть Шевчуки, було вдосталь.



«Насамперед, звісно, ми оцінили якість будівництва. Коли прийшли на територію, то переконалися, що усе відповідає тому, що заявляє забудовник. По-друге, це одна з небагатьох у Луцьку малоповерхових новобудов. Тут не буде людно, не буде надто гамірно чи тісно. Важливий аргумент – закрита територія. Ми не будемо хвилюватися, коли у майбутньому дитина захоче погратися з іншими дітьми у дворі», – каже Василь Шевчук. Його дружина Анастасія додає, що дитячий майданчик, вигляд і якість якого теж приємно вразили, – це ще один аргумент. Навіть квартиру обирали таку, аби майданчик було видно з вікна, щоб бачити доньку, яка тут проводитиме час.



Разом із мамою трирічна Соломія під час майстер-класу створила символ їхньої майбутньої домівки – віночок із фетровими будиночками. Віночки із справжньої виноградної лози під час свята разом із флористкою-дизайнеркою Катериною Федончук створювали для свого дому усі охочі.



«Ми намагалися відобразити символ сьогоднішнього свята – будинок, а отже – затишок. Обрали корпоративні кольори житлового комплексу. Вінок – це символ безкінечності, миру і щастя. Незабаром оселі наповняться новорічною атмосферою, а мешканці вже матимуть чудовий декор», – каже майстриня.



Поки одні веселилися з аніматорами чи робили віночки, інші смакували кавою, знайомилися із сусідами, обмінювалися телефонами, брали участь у лотереї, фотографувалися біля фотозони й отримували подарунки – еко-сумки, шампанське, парасольки, а також пледи зі 100% бавовни преміальної якості.



Діти були в захваті від аніматорів святкової агенції JOY, що влаштували їм веселі розваги і можливість познайомитися та здружитися. Настрій свята ж для дорослих створювали ведучий Роман Скулинець та діджей Влад Скулинець, відомий під ніком Dj Slavniy.



Подарунки отримали абсолютно усі майбутні мешканці, присутні на святі. Але першим свій сюрприз з корпоративною символікою отримало подружжя лучан Іван та Марія, які першими сфотографувалися біля фотозони.



Пані Марія із чоловіком проживають неподалік від ЖК «StyleUp», а тут квартиру для себе обрали їхні діти. Самі майбутні мешканці того дня не змогли прийти, тож делегували батьків.

«З усього житла, яке ми бачили у Луцьку і поруч з містом, це нам сподобалося найбільше: і за стилем, і за якістю будівництва, і розташуванням. Тому ми справді неймовірно раді, що діти обради квартиру саме тут», – каже пані Марія.

Подружжя відомих у Луцьку телеведучих Наталка і Богдан Ковалі теж дуже заводовлені своїм вибором. Наголошують, що дуже цінують увагу забудовника до деталей й наявність певної концепції.



Наталка також додає, що велику роль при виборі відіграли гарантоване паркомісце, а також красива доглянута територія комплексу.



Анна і Тарас Павлосюки проживатимуть на третьому поверсі. Кажуть, чи не найбільшою перевагою для себе бачили вільне планування житла від «StyleUp», адже при облаштуванні квартири своєї мрії їм не треба зносити стіни і будувати інші. Крім того, оцінили й відсутність комерційних приміщень у будинках, малоповерховість та те, що комплекс матиме закриту територію, а це – безпека для них та їхньої доньки.
«Раніше ми не бачили і не знали наших сусідів, раді, що тепер познайомилися. Атмосфера чудова, дружня. Хотілося б і надалі таких моментів, які будуть нас об’єднувати», – каже пані Анна.



Прогулюючись під час свята територією комплексу, генеральний директор Групи компаній «Континіум» Олег Галущак зауважує: результатом створення перших двох будинків комплексу дуже задоволений: «Не існує якісного будівництва без цих деталей, які ви тут бачите. Бо культура будівництва – це і про гарний газон, і про дитячий майданчик, і про гарні, вишукані дерева на території. Головне, аби люди вміли насолоджуватися життям і радіти від деталей. Бо життя – це не тільки робота. Це сім’я, сусіди, друзі і час, проведений разом з ними. Місце для цього, звісно, має бути особливим».

Загалом комплекс налічуватиме дев'ять житлових будинків. Повністю його мають намір збудувати за 4 роки. Наразі ж вже стартував продаж другої черги.



Ті, хто обрали для себе квартири у ЖК «StyleUp», не приховують: при виборі житла репутація забудовника відіграла важливу роль.

Зауважимо, що компанія «Континіум Девелопмент» входить у групу компаній «Континіум», що є однією з найпотужніших бізнес-структур України з волинським корінням. «Континіум Девелопмент» вже знана на всю країну своєю репутацією та досвідом. Саме вона є забудовником житлового комплексу столиці «Signature», який належить до сегменту преміальної нерухомості, мережі АЗС «WOG», п’ятизіркового лікувально-курортного комплексу «Rixos Prykarpattya», сучасного заводу-сироварні «Дубномолоко» та найбільшого торгово-розважального центру Луцька «ПортСіті».

Олег Галущак також додає, що у майбутньому «Континіум Девелопмент» реалізує ще ряд масштабних проектів у Луцьку і поруч з містом. Йдеться не лише про житлову, але й про комерційну забудову. Розкрити карти обіцяють вже найближчим часом.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Знайомство сусідів, розваги і подарунки: ЖК «StyleUp» відсвяткував день народження. ФОТОРЕПОРТАЖ*
11 жовтень, 2021, 15:37