«Червона» зона: чи працюватиме ТРЦ «ПортCity»

«Червона» зона: чи працюватиме ТРЦ «ПортCity»
У понеділок, 8 листопада, у Волинській області почнуть діяти обмеження червоного рівня епідемічної небезпеки.

«Червона» зона передбачає певні обмеження. Зокрема, робота кафе, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, спортзалів непродовольчих ринків тощо дозволена лише у випадках, якщо 100% співробітників та відвідувачів будуть повністю імунізовані та матимуть зелений COVID-сертифікат.

Тож Інформаційне агентство ВолиньPost поцікавилося, чи працюватиме і у якому режимі найбільший ТРЦ Луцька «ПортCity».

У коментарі виданню керівниця об'єднаного бізнесу ТРЦ «ПортCity» та гіпермаркет «Там Там» Наталія Антоненко розповіла, що ТРЦ буде відкритим, на вході у відвідувачів перевірятимуть ковід-документи. Їх також перевірятимуть на вході до кінотеатру, боулінгу тощо. Натомість кожен орендар торгової точки в межах ТРЦ буде вирішувати, чи працювати, самостійно відповідно до ситуації з вакцинацією працівників.

Наталія Антоненко зауважила, що адміністрація доклала максимум зусиль, аби усі працівники ТРЦ, а також продавці на торгових точках орендарів були завчасно вакциновані.

«Усі 100% працівників ТРЦ ще до 20 жовтня були вакциновані. Ми прогнозували такий розвиток подій. Тому уже протягом двох з половиною місяців до нас через певний проміжок часу приїжджала бригада медиків для вакцинації працівників. Ми запрошували їх як для вакцинації працівників ТРЦ, так і для вакцинації своїх орендарів, яких заздалегідь попереджали про те, що є необхідність вакцинації», - розповідає Наталія Антоненко.

Вона додала, що лише шестеро людей із 130, що працюють у ТРЦ (не йдеться про працівників на торгових точках), відмовилися вакцинувати з певних причин і прийняли рішення, що не працюватимуть у сфері послуг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вколотися незрозуміло чим лише заради того, щоб продовжити ходити на роботу чи залізти в громадський транспорт - самогубство! Карантинні обмеження без оголошення надзвичайного стану - фашизм!
Відповісти
Добре, що хоч в шістьох людей є мізки
Відповісти