«Волинь» із молдаванами разом повеселилися на полі

«Волинь» із молдаванами разом повеселилися на полі
У другому спарингу 17 лютого луцька «Волинь» зустрічалася із молдовським чемпіоном – кишинівською «Дачією» - обидві команди провели вкрай розкутий, видовищний матч із сімома забитими голами.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

«Волинь» – «Дачія» (Кишинів, Молдова) 4:3 (2:2)

«Волинь»: Романенко, Сімінін, Шиков (Шандрук, 75), Масло, Романчук, Шарпар, Скоба (Кінаш, 75), Пилипчук, Лопес, Пищур, Савіч

Голи: Пищур (28, з пенальті), Савіч (31), Лопес (70), Пилипчук (80)

Наставник волинян Анатолій Дем’яненко виставив на матч доволі бойовий склад. Тому «Волинь» досить активно розпочала гру і вже на 4-й хвилині Савіч пробивав з двадцяти п’яти метрів, однак у ворота не влучив. А за дві хвилини після подачі кутового захисник «Дачії» не дотягнувся до м’яча і той потрапив на дальню стійку, де перебували Пищур та Савіч. На жаль, наші нападники не очікували такого подарунку і скористатися з гольової нагоди не змогли. Натомість, на 18-й хвилині після подачі кутового «Дачією», внаслідок неузгоджених дій захисників лучан, нападник суперника зумів переправив м’яч у ворота Романенка – 0:1.

«Волинь» кинулася в атаку і відразу притиснула суперників до воріт. На 28-й хвилині після навісу у карний з лівого флангу м’яч влучив у руку захиснику «Дачії» і арбітр призначив закономірний пенальті, який у своєму стилі – на силу, ледве не розірвавши сітку, реалізував Пищур – 1:1.

Відразу за цим лучани знову пішли в атаку і заробили право на штрафний удар по центру. Стандарт знову виконував Пищур, але влучив у стінку. М’яч відскочив назад до Сашка і той навісив шкіряного у карний суперника – воротар помилився на виході, проскочив повз круглого і Савіч ногою замкнув подачу – 2:1.

Проте й цей рахунок довго не протримався – на 32-й хвилині «Дачія» виконувала штрафний удар по центру і м’яч, крізь шпарину в стінці влетів у сітку воріт «Волині» – 2:2.

На 35-й у лучан була гарна нагода вийти вперед, коли оборонці суперника знову помилилися після подачі кутового, але ніхто з лучан до м’яча не встиг.

У другому таймі гра проходила, знову ж таки, за ігрової переваги «Волині», проте тривалий час до ударів по воротам справа не доходила. В одному з епізодів Савіч на правому фланзі обіграв відразу п’ятьох опонентів і віддав пас в штрафний, та ніхто з партнерів не встиг до м’яча. Зрештою, на 70-й хвилині затяжна атака «Волині» завершилася виходом Савіча на ударну позицію, але з двома ударами нападника упорався кіпер, а потім захисник «Дачії» вибив, було, м’яч, але точно на ногу Лопесу, який ударом з двадцяти метрів увігнав шкіряного під поперечину – 3:2.

Та вже за кілька хвилин черговий штрафний для молдовської команди приніс їй успіх. Під час виконання стандарту з лівого краю усі очікували на подачу в карний, натомість гравець суперника пробив по воротам і рахунок став 3:3.

Та, все ж таки, лучани не хотіли втрачати перемогу. Наша команда пішла вперед і на 80-й хвилині Пищур з правого флангу навісив на лінію воротарського точно на ногу Пилипчуку, який і завдав разючого удару – ГОЛ! Завершальна десятихвилинка гри пройшла більш спокійно і матч так і завершився з рахунком 4:3.

Відзначимо, що у двох спарингах цього дня волиняни здолали одразу двох національних чемпіонів – «Шкендію» та «Дачію». Наступний контрольний матч «Волинь» зіграє 20 лютого проти клубу російської Прем’єр-ліги – «Ростов».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» із молдаванами разом повеселилися на полі
18 лютий, 2012, 09:28