Луцький комбінат оштрафували на майже 57 мільйонів гривень

Луцький комбінат оштрафували на майже 57 мільйонів гривень
Господарський суд Волині вирішив оштрафувати підприємство «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» на майже 57 мільйонів гривень.

Ці гроші мають перерахувати Аграрному фонду, - пишуть Наші гроші з посиланням на відповідне рішення суду.

Збитки полягають в тому, що Аграрний фонд при перевірці не дорахувався 30,5 тисячі тон зерна врожаю 2007-2009 років, які він передавав на зберігання хлібокомбінату.

Як встановив суд, комбінат збитків не оскаржив, та й контррозрахунку не подав. Крім того, факт відсутності зерна та продуктів його переробки (борошно, висівки) на складі не спростував, а також не довів, що шкоду завдано не з його вини.

Суд також стягнув з «Луцького комбінату хлібопродуктів №2» 68,82 тисячі гривень судового збору.

Довідка

З 1997-го по 2010 рік директором хлібокомбінату був Михайло Гнасюк. У червні 2010-го прокуратура порушила проти нього кримінальну справу за продаж 25 тисяч тон зерна державного матрезерву на суму близько 35 мільйонів гривень.

Він був арештований, однак за поданою апеляцією був звільнений з-під арешту. 1 жовтня 2010 року Гнасюк був звільнений з посади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гаманець
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнасюк, Гнатюк... розберіться з прізвищами!
Відповісти
Бачте, а лжеправдолюб і тодішній власник "Волинських новин" Пащенко побудував вибори на тому, що зерно вкрав Микола Романюк. На наступних виборах йому кинуть обгризену кістку і від апелюватиме за це зерно до пришельців з інших світів.
Відповісти
Не оштрафували, а стягнули заборгованість. А це, як кажуть в Одесі : одна велика різниця. Думайте і перевіряйте, що пишете, якщо хочете називатись журналістами.
Відповісти
Не доходит)))
Відповісти
Ще не стягнули, а намагаються стягнути. Одним словом готовлять до банкрутства. Займаються окозамилюванням людей, щоб в подальшому за безцінь придбати. В нас в державі нажаль все так.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ‒ виставка собак
19 вересень, 2013, 12:08
Луцький комбінат оштрафували на майже 57 мільйонів гривень
19 вересень, 2013, 11:34