Мера Луцька нагородили. ФОТО

Мера Луцька нагородили. ФОТО
Під час відзначення Дня усиновителя міського голову Луцька Миколу Романюка нагородили відзнакою за заслуги перед церквою та з нагоди 1025-річчя хрещення Русі.

Нагороду йому вручили під час концерту «Сімейний дивосвіт», який відбувся 30 вересня у міському Палаці культури, - повідомили у прес-службі міської ради.

Благословив зібрання Митрополит Волинський і Луцький Ніфонт.

Він повідомив, що своє вітання учасникам благодійного свята надіслав Предстоятель Православної Церкви, Митрополит Київський і всієї України Володимир. Також передав ювілейну відзнаку меру.

Микола Романюк подякував усиновителям за добрі справи, яке вони роблять. Він зазначив, що вони зробили життєвий подвиг, бо не кожен зважиться взяти у свою родину дитину, замінити їй матір, батька.

Також міський голова вручив Подяку Митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту, керуючому Волинською єпархією Української Православної Церкви за активну співпрацю з Луцькою міською радою, значний особистий внесок у справу захисту дітей та виховання молодого покоління, щире піклування про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, надання їм благодійної допомоги.

Микола Романюк передав усиновителям вітання від голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука і вручив відзнаки облдержадміністрації.

Прибув до Луцька зі столиці, щоб привітати благодійників зі святом, представник УПЦ при Уповноваженому Президента України з прав дитини Олег Мельничук, а студенти і викладачі Луцького педагогічного коледжу презентували концерт.



Фото прес-служби Волинської єпархії УПЦ МП

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Честь і хвала владиці Ніфонту
Відповісти
благодатно, что миллионы настоящих украинцев духовно окормляемы УПК МОСКОВСКОГО ПАТРИАРХАТА...Многая лета владыке и присным!
Відповісти
А чому Романюку, а не усиновителям??? Невже Романюк когось всиновив..........
Маразматична держава - маразматична церква!!!!!!!!!!!
Знаю, що за кілька кусочків зелених церква може дати медальку будь-кому....
Відповісти
амінь!
Відповісти