Apple презентувала нову версію операційки OS X 10.8 Mountain Lion

Apple презентувала нову версію операційки OS X 10.8 Mountain Lion
Корпорація Apple офіційно представила попередню версію операційної системи OS X 10.8 Mountain Lion («Кугар») для розробників - дев'ятий крупний реліз із низки Mac OS X.

Про це інформує MacDigger.

Як запевняють фахівці, «Кугар» ще більше зблизить настільну платформу Apple з мобільною системою iOS, застосовану на iPhone і iPad. Наприклад, окрім додатка «Повідомлення» - вже знайомого користувачам айГаджетів, в новій ОС з'явилася технологія AirPlay Mirroring.

Якщо раніше прерогатива бездротової передачі зображення на ТБ в потоковому режимі належала тільки пристроям на iOS, то тепер без проблем транслювати відео по мережі Wi-Fi на HD-телевізор через Apple TV зможуть і користувачі Mac.

Інакше кажучи, щоб вивести зображення з комп'ютера, наприклад, для перегляду фільму або презентації, на зовнішній монітор або телевізор, не буде потрібне традиційне проводове підключення. Apple заявила для бездротової технології підтримку аудіо, а також відео високої чіткості у форматі 720p.

Щоб включити AirPlay Mirroring в OS X Mountain Lion необхідно зайти в Системні налаштування -> Монітори -> AirPlay і вибрати у випадаючому меню Apple TV. Система автоматично визначить телеприставку, підключену до тієї ж бездротової мережі. Після цього ви зможете керувати OS X, дивлячись на екран свого телевізора.

До речі, у Луцьку продукцію компанії Apple можна придбати у магазині iButik за адресою пр. Волі, 42 (ТЦ «Гранд Волинь»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ІТ, Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гаджеты хорошие, но неоправданно высокие цены и только потому что это "яблоко"?! За такую цену можно парочку, а то и больше других купить, а по функционалу и получше!!!
Відповісти
один apple id получить - пробелемя для украінця. хоча взагалі там не має україни. токлку з ваших апле???

шо нам з того шо вони випустили? ми не входимо в зону для заробіку.
Відповісти
Останні новини
Apple презентувала нову версію операційки OS X 10.8 Mountain Lion
23 лютий, 2012, 16:53