Віце-мер відчитав керівника луцького депо

Віце-мер відчитав керівника луцького депо
Контроль за рухом маршруток має бути у всіх луцьких перевізників, у ЛПЕ – також, – каже перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Про це він заявив під час оперативної наради у мерїі 12 листопада.

Як повідомила директор департаменту ЦНАП у місті Луцьку Лариса Карп’як, у період з 1 жовтня по 10 листопада лучани 47 разів скаржилися на рух громадського транспорту.

Люди нарікали на великий інтервал руху маршрутних автобусів, відсутність рейсів, неналежне спілкування водіїв та відмову перевозити пасажирів пільгових категорій та порушення правил дорожнього руху.

У цьому контексті Святослав Кравчук звернув увагу на КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

«Ситуація така, що половина маршрутів на сьогоднішній день не контролюється і ми маємо проблеми з вашим транспортом, так теж не годиться», – звернувся перший віце-мер до керівництва підприємства.

Мовляв, він розуміє, що у ЛПЕ є фінансові проблеми. «Але я думаю можна 17 тисяч заплатити і відновити контроль за транспортом», – додав посадовець.

«Отакі речі недопустимі в керівника підприємства і я вас прошу, наведіть порядок у цьому», – резюмував Святослав Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кравчук, ЛПЕ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, кто будет контролировать хамство и гонки маршруток между собой и подрезание друг друга с полным салоном пассажиров, кто даст водителю подзатыльник если тот льготников везти не хочет и детей потому-что те по гривне платят,а льготники бесплатно ездят. Или это норма для перевозчиков???
Відповісти
А що зробив сам Славік Кравчук, окрім того що критикує усіх. Чи він діє за принципом - критикувати не мішки таскати. Чистої води піар!
Відповісти
Останні новини
Віце-мер відчитав керівника луцького депо
12 листопад, 2013, 10:42