Замість Євромайдану хочуть ковзанку. ВІДЕО

Замість Євромайдану хочуть ковзанку. ВІДЕО
На Майдан Незалежності, де отаборувалися прихильники євроінтеграції України, хочуть залити ковзанку.

Відповідне розпорядження КМДА підписала 22 жовтня цього року, проте опубліковано воно в муніципальному виданні "Хрещатик" лише сьогодні, - пише ТСН.

У розпорядженні йдеться про те, що ковзанка на головній площі країни має встановлюватись щорічно з 2013 року по 2016 рік на період з 15 грудня по 15 березня. Ця ідея належить нібито київському ТОВ "Всесвіт РВН".

Відповідальність і всі витрати з монтажу, демонтажу й утриманню ковзанки, а також за проведення спортивно-масових заходів бере на себе це підприємство.

Київська влада попросила Шевченківську райадміністрацію, МВС, департаменти охорони здоров'я й освіти КМДА посприяти "Всесвіт РВН" у встановленні ковзанки.

Сприяти в забезпеченні роботи ковзанки КМДА попросила також "Київводоканал", "Київенерго", "Київспецтранс", "Київтранспарксервіс" і комунальну телекомпанію "Київ".

Нагадаємо, згідно з розпорядженням КМДА від 16 листопада 2011 року, з 2012 року тимчасова ковзанка мала встановлюватися на Контрактовій площі замість Майдану Незалежності.

На Майдані Незалежності з кінця листопада проходять масові акції протесту проти відмови влади від курсу на євроінтеграцію й побиття мирних демонстрантів у ніч на 30 листопада.

Люди з різних регіонів ночують там у наметах і будівлях неподалік, крім того, на Майдані мітингують багато киян.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Замість Євромайдану хочуть ковзанку. ВІДЕО
10 грудень, 2013, 17:35
У Луцьку кличуть на пікет
10 грудень, 2013, 17:25