У мене ще не закінчилася енергія, - Кварцяний

У мене ще не закінчилася енергія, - Кварцяний
Головний тренер і президент луцької "Волині" Віталій Кварцяний каже, що має достатньо сил, аби ще й виконувати обов'язки голови Федерації футболу Волині.

"Я дуже обережно оцінюю всі ці свої статуси. Вважаю, що найкраще бути у невеличкому позитиві, в якому зараз перебуваю, маючи усі ці статуси, які ви перерахували. Хіба по мені видно, що в мене закінчилася енергія? Ні! Генератор працює", - розповів він у інтерв'ю клубній прес-службі.

"Поталанило, що в цю мить я відчуваю підтримку і розуміння акціонерів-спонсорів. Їхня підтримка і довіра заряджають на роботу. Я не можу їх розчарувати, адже ці люди на мене розраховувати. Щось непередбачуване має статися, щоб я не виправдав їхню довіру. Ініціатив та ідей дуже багато. Дай Боже, реалізувати хоча б частинку у 2014 році", - каже фахівець.

Також він зауважив: мене надихає, те що в клубі визначили обов’язки та поділили функцій, а колектив налаштовано на роботу.

"Маємо структуру, засоби для тренувань, стадіон власний, вірних вболівальників, владу в місті та області, які нарешті почали підтримувати клуб. Тобто, створено боєздатний колектив. Федерація запрацювала, ми провели виконком, незабаром затвердимо бюджет ФФВ на 2014 рік. У ньому передбачимо варіанти підтримки футболу для міст і районів, дитячих шкіл, тренерів", - мовив Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так тримати Выталій Володимировичу)
Відповісти
Він там давно був?
Хай сходить, то енергіі поменшає зразу.
Відповісти
Останні новини
У мене ще не закінчилася енергія, - Кварцяний
21 грудень, 2013, 18:00