Для луцьких бізнесменів і банкірів Нового року не існує, – віце-мер

Для луцьких бізнесменів і банкірів Нового року не існує, – віце-мер
У луцькій мерії знову нарікають на тих, хто ігнорують розпорядження міського голови щодо підготовки міста до новорічних свят.

Про це йшла мова під час оперативної наради у луцькій мері3ї 24 грудня.

За словами першого заступника мера Святослава Кравчука, бюджетні установи прикрашають свої фасади новорічною атрибутикою.

«Чомусь складається так, що ті люди, які працюють в бюджетних установах, відносяться до цього з великою відповідальністю», – зазначив посадовець.

«А от великі бізнесмени, особливо банкіри, не роблять нічого, ніби їх це розпорядження і не стосується», – додав віце-мер.

Так, Святослав Кравчук дорікнув власнику торгового центру «ЮВАНТ» й банківським установам. Усі, окрім «Кредитпромбанку» та «Райффайзен Банк Аваль», каже він, не прикрасили фасади своїх приміщень до новорічних свят.

Окрім того, зовсім не святкового виглядає луцький РАЦС. Кравчук каже, що вже три роки поспіль тут не зважають на розпорядження міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Новий рік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де передбачено обов'язок власників тратити кошти і засоби на прикрашання фасадів будівель до новорічних свят? А якщо в силу певних причин ніякого свята люди не відчувають?
Треба було не тратити гроші на святкування Романюкового дня народження в замку, а прикрасити РАЦС. Або каналізації поремонтувати...
Відповісти
Живу навпроти Луцьктепло, що по вул. Гулака-Артемовського. Протягом багатьх років, перед Новим роком, на фасаді вивішували герлянду у вигляді великої ялиночки та герлянди на деревах, що ростуть поруч із цим підприємством. Було дуже гарно та святково. Цьогоріч вивісили на фасаді якогось шнурка, який не має ніякого вигляду, та окрім огиди ніяких почуттів не викликає. Чому так радикально змінилось відношення керівництва до свого підприємства?
Відповісти
Напевно просто забив шеф ... а Ви як думаете?
Відповісти
Гірлянда, взагалі-то...
Відповісти
Останні новини
Для луцьких бізнесменів і банкірів Нового року не існує, – віце-мер
24 грудень, 2013, 10:45